Презентація "Робота з обдарованою молоддю в МАН" / з досвіду роботи/

Про матеріал

МАН як особлива форма роботи з обдарованими учнями. Дана презентація відображає напрямки роботи з обдарованими учнями, етапи, діагностику та результативність.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Кикоть В. П. Робота з обдарованою молоддю в МАН /з досвіду роботи викладача ДНЗ “Черкаський професійний автодорожній ліцей”/

Номер слайду 2

Кикоть Валентина Пантелеймонівна. Посада: викладач хімії, біологіїСтаж роботи: 36 р. 10 міс. Кваліфікаційна категорія: вища Педагогічне звання: викладач - методист. Координатор Програми “Робота з обдарованими учнями” Керівник учнівського об’єднання “Юне обдарування”

Номер слайду 3

Етапи роботи з обдарованими учнями: 1. Виявлення обдарованих учнів;2. Складання діагностичних карт;3. Розробка програми роботи з обдарованими учнями та плану роботи;4. Створення банку даних;5. Визначення напрямків роботи з обдарованою молоддю.

Номер слайду 4

МАН як особлива форма роботи з обдарованими учнями. Напрямки роботи програми з обдарованою МОЛОДДЮ виявлення та відбір обдарованих учнів; участь у Всеукраїнських учнівських олімпіадах, конкурсах, чемпіонатах; залучення обдарованих дітей до пошуково-дослідницької та наукової роботи; робота над проектами.

Номер слайду 5

Діагностика обдарованості Індивідуальна робота з учнями (анкетування, тестування)Результати діяльності (підсумки олімпіад, конкурсів, змагань,турнірів) Психолого-педагогическая диагностика(розробка системи заохочення призерів та переможців)

Номер слайду 6

РОЗВИТОК ОБДАРОВАНОСТІ В ПРОЦЕСІ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКОЇ РОБОТИ

Номер слайду 7

Робота МАН «Екологічні проблеми транспортних забруднень міста» (Клименко Вячеслав, І місце в обласному етапі), 2006 р ,. V місце у заключному етапі. Всеукраїнський конкурс інформаційних технологій «Екософт - 2005»: контрольно – діагностична тестова програма “Довкілля і транспорт”, Попов Олександр, І місце серед учасників ПТНЗ області; Грамота Міністерства освіти і науки України. Робота МАН “Аналіз екологічного стану водних рессіурв м. Черкас”(Гупал Олександр, І місце в обласному етапі), 2004 р. Участь у Всеукраїнському чемпіонаті “Водний приз – 2005”

Номер слайду 8

Робота МАН «Аналіз та оцінка впливу автотранспортних забруднень на екологічний стан міста Черкаси» Костюнін Юрій, І місце серед ПТНЗ, ІІІ місце у заключному етапі), 2009 р.,

Номер слайду 9

Робота МАН «Аналіз та оцінка негативного впливу компютера на загальний стан організму» (Ярохович Ірина, І місце серед ПТНЗ, ІІ місце у заключному етапі, 2011р.

Номер слайду 10

Робота МАН «Аналіз та оцінка негативного впливу АЗС на навколишнє середовище м. Черкас» Чепура Богдан, І місце серед ПТНЗ, ІІІ місце у заключному етапі), 2015р.,

Номер слайду 11

Робота МАН Аналіз та оцінка екологічного стану території ДНЗ «ЧПАЛ», Дубіченко В., ІV місце у заключному етапі 2017 р.

Номер слайду 12

Реалізація творчих ідей

Номер слайду 13

Мої нагороди

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!Автор : Кикоть В. П., викладач біології, хімії, екології Черкаси 2017

pptx
Додано
8 січня 2018
Переглядів
1747
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку