Презентація "Родина моя єдина"

Про матеріал
Презентація, в якій викладено інформацію про родинне виховання, що допоможе у проведенні виховних годин.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

РОДИНА МОЯ ЄДИНАВИКОНАЛА БІБЛІОТЕКАРНОВОПСКОВСЬКОГО ПАЛ СКОВОРОДКА НАДІЯ ОЛЕКСІЇВНА

Номер слайду 2

Рідний дім — там, де тепло і затишно, де серце відпочиває і співає душа, а родина — найміцніша фортеця з фундаментом із любові, поваги та взаєморозуміння.

Номер слайду 3

Родина – група людей, що складається з чоловіка, жінки, дітей та інших близьких родичів, які живуть разом.

Номер слайду 4

РІДНІ - ЛЮДИ, ЯКІ МАЮТЬ КРОВНУ СПОРІДНЕНІСТЬ, КРОВНИЙ ЗВ’ЯЗОК, ПЕРЕБУВАЮТЬ У ШЛЮБІ (ЧОЛОВІК СТОСОВНО ДРУЖИНИ Й НАВПАКИ)

Номер слайду 5

Якого б віку і статусу не була людина, де б вона не жила і яких поглядів би не дотримувалася, вона потребує родини. Спочатку тієї, де народжується і росте, потім – тієї, яку створює сама і де ростить своїх дітей. Довіра, турбота, підтримка – ось з чим асоціюється це слово. 

Номер слайду 6

ЩЯСТЯ - СТАН ЦІЛКОВИТОГО ЗАДОВОЛЕННЯ ЖИТТЯМ, ВІДЧУТТЯ ГЛИБОКОГО ВДОВОЛЕННЯ ТА БЕЗМЕЖНОЇ РАДОСТІ, ДОБРОБУТ, ЩЯСЛИВЕ ЖИТТЯ. ВАСИЛЬ СУХОМЛИНСЬКИЙ:"НАЙПРЕКРАСНІШІ І ВОДНОЧАС НАЙЩАСЛИВІШІ ЛЮДИ ТІ, ХТО ПРОЖИВ СВОЄ ЖИТТЯ, ПІКЛУЮЧИСЬ ПРО ЩАСТЯ ІНШИХ".«Щасливий той, хто щасливий у себе вдома».

Номер слайду 7

 Прекрасно, коли в сім’ї панують мир і злагода, взаєморозуміння, повага, кохання, вірність, теплота, затишок. Через сім’ю ми – діти, виходимо в суспільство. В сім’ї нам вручають естафету досвіду поколінь, котру ми повинні нести далі, щоб передати її своїм дітям і тим самим майбутньому.

Номер слайду 8

«З роду в рід кладе життя мости,Без коріння саду не цвісти,Без стремління човен не пливе,Без коріння сохне все живе.»«Від доброго дерева добрий пагінець одійде, од добрих батька й матері піде й добра дитина».

Номер слайду 9

Сім’я – маленька держава, яка має свої закони, права і обов’язки, традиції , що передаються від роду до роду, свої цінності.

Номер слайду 10

Старший брат як другий батько. Тому не про що тужити, хто вміє будинком жити. У дружній родині і в холод тепло. У кого є бабуся і дід, той не знає лиха. У малого дитини багато імен. У недружній родині добра не буває. У своєму домі і стіни допомагають. У своїй родині всяк сам великий. У своїй родині який розрахунок?У сім'ї, де немає злагоди, добра не буває. Хоч тісно, так краще разом. Чого не хочеш сестрі і брату, того не бажай і своїм кривдникам. НАРОД СКАЖЕ, ЯК ЗАВ’ЯЖЕ

Номер слайду 11

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ

pptx
Додано
29 березня 2019
Переглядів
1317
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку