Презентація "Роль міжпредметних зв’язків для розвитку ключових компетентностей і наскрізних умінь здобувачів освіти на уроках фізичної культури"

Про матеріал
Презентація на тему "Роль міжпредметних зв’язків для розвитку ключових компетентностей і наскрізних умінь здобувачів освіти на уроках фізичної культури" представляє матеріал з досвіду роботи вчителя.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Роль міжпредметних зв’язків для розвитку ключових компетентностей і наскрізних умінь здобувачів освіти на уроках фізичної культури. Підготував учитель фізичної культури Микола Закусило

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Ключові компетентності

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Змістова лінія «Підприємливість та фінансова грамотність»Фізкультура + математикасприяє підвищенню рівня пізнавальної активностісприяє розвитку мислення і інших психічних процесівсприяє формуванню у дітей цілісного сприйняття навколишнього світунадає можливість для підвищення рухової активностіполегшує процес навчанняпідвищує загальний емоційний фон заняття

Номер слайду 6

Фізкультура + біологія. Біологія – це життя, фізична культура – це здоров’я. М'язова діяльність, заняття фізичними вправами, підвищують активність обмінних процесів, тренують і підтримують на високому рівні механізми, які здійснюють в організмі обмін речовин і енергії, що позитивно впливає на розумову і фізичну працездатність людини. Змістова лінія «Здоров'я і безпека»

Номер слайду 7

Змістова лінія «Громадянська відповідальність»військо-спортивної гри “ Джура ”; •змагання “Козацькі забави ”; • народні ігри .

Номер слайду 8

Фізкультура + основи здоров’я. Змістова лінія «Здоров'я і безпека»

Номер слайду 9

Історія спортивного та олімпійського рухів. Фізкультура + історія. Компетентність «Навчання впродовж життя»

Номер слайду 10

ЗДОРОВИМ БУТИ МОДНО!

pptx
Додано
17 лютого 2023
Переглядів
267
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку