Презентація "Розумний дім майбутнього"

Про матеріал
Матеріал "Розумний дім майбутнього" для учнів другого класу - це захоплююча подорож у світ інновацій та технологій. Діти дізнаються про основні принципи і переваги розумного будинку: від автоматичного світла до безпеки та енергоефективності. Урок сприятиме розвитку уяви, а також знайомить з основними концепціями цифрового світу. Використання цікавих ілюстрацій та простих пояснень зробить цей урок цікавим і зрозумілим для молодших школярів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

“Розумний” дім майбутнього

Номер слайду 2

У майбутньому всі будинки будуть «розумними». Для керування таким домом потрібен буде пульт-дисплей. За допомогою цього пульта ти зможеш керувати своїм будинком. Прилади під’єднають до комп’ютерної мережі, і ними можна буде керувати на відстані. Уяви: ти хочеш, щоб твій дім був чистим. Натискаєш на значок відповідної програми — і пилосос починає чистити килим. «Розумний» дім створюється вже зараз. Розумний будинок, що це?

Номер слайду 3

Функціонування «розумного» дому пов’язано з програмуванням. Чого досягли люди в програмуванні роботів?

Номер слайду 4

У розумному домі використовують природні джерела енергії - Сонця, води й вітру. Це дозволяє зберігати природне довкілля чистим.

Номер слайду 5

У розумному домі речі також можуть бути “розумними”.1. Він може їздити по різним видам покриття. Запам’ятовує місце своєї безпровідної підзарядки і під’їжджає туди, коли закінчується енергія. Він бачить навколо себе усі предмети. Це про ... Поміркуйте2. Це справжній винахід для тих, хто любить смачно попоїсти. Забули, що у вас залишилося на вечерю? Розумні камери сфотографують полиці і відправлять фото на ваш смартфон. А ще він може самостійно замовляти їжу в Інтернеті!

Номер слайду 6

Технологія «Розумний дім» часто є більш зручною, ніж традиційні методи планування, контролю або доступу до продуктів. Може посилити безпеку завдяки сповіщенням або попередженням. Пропонує кілька способів виконання певного завдання (наприклад, світло можна ввімкнути вручну або запланувати). Може призвести до довгострокової економії витрат при розгляді питання про ефективне використання енергії. Переваги “розумного” будинку:

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 2 клас, Презентації
НУШ
Додано
4 березня
Переглядів
124
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку