Презентація "Розв'язування трикутників"

Про матеріал

Ця презентація ідеально підійде вчителю для систематизації та закріплення знань про розв'язування трикутники або на уроці для набуття знань!

Зміст архіву
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПІДГОТУВАВ УЧЕНЬ 9 КЛАСУПАЦКАЛЬ МИХАЙЛОКерівник проекту. Витичак Ірина Ігорівна Проектна тему: «Розв'язування трикутників»

Номер слайду 2

Цей проект призначено для узагальнення й систематизації знань учнів із теми «Розв'язування трикутників". Презентацію досліджень учнів рекомендовано провести у вигляді навчального семінару. Пропоновані задачі допоможуть учням зрозуміти прикладну спрямованість теми та дізнатись про її застосування в усіх сферах діяльності людини. Різноманітні форми реалізації частин проекту дають змогу залучити кожного учня до такої діяльності, яка відповідає його індивідуальним особливостям. Анотація проекту

Номер слайду 3

Мета: Узагальнити й систематизувати знання учнів по темі: «Розв'язування трикутників» Сприяти розвитку уваги,уяви,мислення у школярів пізнавального інтересу. Активізувати процеси сприйняття інформації,формувати просторове мислення. Формувати в учнів відповідальність за власну діяльність,за результат своєї праці та вміння працювати в команді. Виховувати в учнів критичне мислення акуратність,толерантність,старанність,наполегливість.

Номер слайду 4

Показати переваги проектної діяльності досягнення поставленої мети;Навчити учнів дотримуватися послідовності етапів у виконанні проекту, акумулювати та групувати джерела інформації;Навчити учнів поважати авторське право та використовувати джерела інформації без порушень законів про права інтелектуальної власності;Навчити учнів теорему Піфагора, теореми косинусів,синусів і наслідки з них під час розв'язування вправ і задач. Завдання проекту:

Номер слайду 5

Очікувані результати:- учні вміють формулювати проблему для навчальних досліджень,будувати план її розв'язування, працювати з різними джерела інформації;- учні здійснюють пошук і критичне осмислення інформації.- учні вміють застосовувати знання,вміння та навички в нестандартних ситуаціях;- учні вміють презентувати результати досліджень різними способами;-у процесі розв'язування основної проблеми учні розширюють світогляд та отримують знання із суміжних дисциплін;- учні вдосконалюють знання з іноземних мов у процесі опрацювання інформації,поданої іноземними мовами;- учні вміють використовувати теорему Піфагора ,теореми косинусів,синусів і наслідки з них під час розв'язування трикутників.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Група дослідження. Тема 1: «Співвідношення в прямокутному трикутнику»Група дослідження. Тема 2:«Перехід до тригометричного кола»Група дослідження. Тема 3: «Теорема косинусів»Група дослідження. Тема 4: «Теорема синусів»Група дослідження. Тема 5: «Розв'язування трикутників»Група дослідження. Тема 6: «Площа трикутників»

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Теорема синусів

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Типи задач на розв'язування трикутників

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Застосування значень тригонометричних функцій кутів до знаходження площ трикутників

Номер слайду 26

Використання методу площ до розвя’зування трикутників

zip
До підручника
Геометрія 9 клас (Бевз Г.П., Бевз В.Г., Владімірова Н.Г.)
Додано
11 лютого 2019
Переглядів
4168
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку