Презентація " Щасливий вчитель - умова сучасного освітнього процесу"

Про матеріал
Актуальна розробка, яка допоможе вчителю підготувати виступ на тему "Щасливий вчитель".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виступ на тему:«Щасливий вчитель – творець сучасної освіти»

Номер слайду 2

Свою життєву позицію отожнюю із висловом англійського письменника Генріха Філдінга: « Щасливий той, хто вважає себе щасливим».

Номер слайду 3

Кожна людина має свої особисті підстави бути щасливою. Але соціальні джерела щастя (діяльність і досягнення поставленої мети) є найвагомішими для добробуту людини. І коли людина в суспільстві знаходить свою нішу і розуміє, що потрібна іншим, що вони отримують радість від її діяльності, вона стає щасливою.

Номер слайду 4

Поділяю думку вчених Гарвардського університету : щастя — це вірус, а щаслива людина здатна "заразити" ним своє оточення. 

Номер слайду 5

Щастя приходить від того, що ти відчуваєш емоцію іншої людини. І за рахунок емоційного обміну обоє будуть щасливими.

Номер слайду 6

Щасливий вчитель постійно надихає учнів особистим прикладом: бадьорим настроєм, добрим жартом, радісною перспективою близького успіху, перемогою у боротьбі з власними слабкостями.

Номер слайду 7

На своїх уроках намагаюся передати здобувачам освіти почуття, які мене переповнюють. Радість. Добро. Успіх. Упевненість

Номер слайду 8

Намагаюсь виконати найважливіші умови навчального процесу сучасної освіти - створити комфортне середовище для здобувачів освіти. На початку кожного уроку проводимо у класі міні – бесіди. Мета : дізнатися сомопочуття усіх присутніх та налаштуватися на іншомовну атмосферу.

Номер слайду 9

Щоуроку проводжу фізкультхвилинки. Мета: відновити сили, викликати відчуття бадьорості, поліпшити настрій, підвищити працездатність.

Номер слайду 10

Активно використовую ігри на уроках іноземної мови. Мета: створити ситуацію успіху, навіть дитина з слабкими знаннями може себе проявити, відчути свою важливість в класному колективі.

Номер слайду 11

Під час вивчення теми « Професії» використовую рольові ігри ( діти обирають собі професію і розповідають про себе). Ім дуже подобається уявити себе дорослими і трішки помріяти про майбутнє.

Номер слайду 12

Pantomime -game. Мета: зруйнувати мовний бар`єр, передати своїемоції, зменшити розумове навантаження завдяки руховій активності.

Номер слайду 13

Асоціативні вправи

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Байка про мандрівника та робітників

Номер слайду 16

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
16 січня 2022
Переглядів
627
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку