Презентація "Символ боротьби за незалежність України"

Про матеріал

Мазепа Іван Степанович — гетьман України (1687—1709 рр.); видатний державно-політичний і культурний діяч кінця XVII — поч. XVIII ст. Народився 20 березня 1639 р. у с. Мазепинці (нині Білоцерківський район Київської області). Належав до родини відомої правобережної української шляхти.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вчитель історії Косилович О.О. Символ боротьби за незалежність України

Номер слайду 2

Ключове питання : Людина – зрадник чи людина, яка прагнула створити Україну незалежною державою ?

Номер слайду 3

Ну що, почнемо ? Об’єднайтесь у групи! Свій вибір партнера робіть , враховуючи: - сумісність, - взаємну повагу, - навички, - відвідування, - інтереси до запропонованих тем.

Номер слайду 4

Провести опитування серед учнів 8 - 9 – х класів : На вашу думку ,Іван Мазепа “вітчим” чи “батько ” України ? Результати подати у вигляді таблиці та діаграми. Завдання для першої групи:

Номер слайду 5

Зібрати необхідний матеріал в бібліотеці та Інтернеті; Записати джерела інформації та адреси – сайтів; Об’єднати зібраний матеріал і створити учнівську презентацію. Завдання для другої групи:

Номер слайду 6

Завдання для третьої групи: Знайти інформацію, фото – приклади в Інтернеті; Записати адреси, де вони знаходилися; Створити веб – сайт.

Номер слайду 7

Завдання для четвертої групи: Отримати необхідну інформацію в попередніх групах; Створити звіт проведеної роботи і оформити в Publisher.

Номер слайду 8

Оцінка презентації Оцінка веб-сторінки Оцінка публікації Оцінювання: Бажаємо успіхів !

Номер слайду 9

Ресурси: http://www.rusedu.info http://festival.1september.ru www.animationlibrary.com http://osvita.org.ua http://www kinder.ru http://www.unkmo.org.ua/

ppt
До підручника
Історія України 8 клас (Сорочанська Н.М., Гісем О.О.)
Додано
4 березня 2020
Переглядів
1881
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку