М`ясо вживайте нежирне,тушковане або печене,ніж смажене.
Номер слайду 7
Варто споживати більше риби.
Номер слайду 8
Їжте більше чорного хліба,а не білого.
Номер слайду 9
Обмежте вживання солодощів.
Номер слайду 10
Пийте мінеральну воду,не підсолоджену.
Номер слайду 11
Український борщ . Для його приготування використовують до 20 видів різноманітних продуктів!
Номер слайду 12
Сирники.
Номер слайду 13
Запечена риба . В харчуванні вона посідає значне місце.
Номер слайду 14
Пшоняна каша.
Номер слайду 15
Гречана каша.
Номер слайду 16
Гарбузова каша.
Номер слайду 17
Буряк
Номер слайду 18
Картопля
Номер слайду 19
Помідори
Номер слайду 20
Огірки
Номер слайду 21
Морква
Номер слайду 22
Гарбуз
Номер слайду 23
Кабачки
Номер слайду 24
Перець
Номер слайду 25
Боби
Номер слайду 26
ГМО - генетично-модифіковані організми.
Номер слайду 27
Дбайте про себе,бо ви того варті!
Номер слайду 28
Ми сподіваємось,що наш виховний захід сформував у вас дбайливе ставлення до свого здоров`я,розширив уявлення про небезпечні продукти та раціональне харчування;поєднав теоретичні знання з практичними навичками та українськими традиціями;ознайомив вас з такими поняттями як генетично-модифіковані організми(ГМО),харчові домішки. Тож до наступної зустрічі,дорогі друзі!Захід підготували учні 7 класу Старинської ЗОШ І - ІІІ ступенів . Класний керівник - Гуменна Вікторія Михайлівна