Презентація соціального проекту "Спорт єднає"

Про матеріал
описано суть фотопроекту по роботі з дітьми з порушеннями розвитку засобами спорту. проект став фіналістом на міжнародному конкурсі інклюзивних практик у Грузії (м.Урекі) та переможцем у своїй номінації на всеукраїнському фестивалі у м.Скадовськ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

#Спорт_єднає проект-учасник ІІ Міжнародного фестивалю інклюзивних практик “ДОЛАЮЧИ КОРДОНИ-2019” 25-27 вересня 2019/Урекі,Грузія Організатор проекта Ірина Стецюк Координатор проекта Оксана Стародуб

Номер слайду 2

ІДЕЯ Процес збільшення участі громадян у життя суспільства буде успешнішим, коли всі його учасники будуть мати рівний доступ до занять спільною корисною справою, котра стане цікавою усім.

Номер слайду 3

ЗАСОБИ втілення ІДЕЇ ЗАНЯТТЯ СПОРТОМ дають можливість прояву особистої активності з учетом собственных ВОЗМОЖНОСТЕЙ

Номер слайду 4

ЦІННОСТі РІВНІСТЬ / всі ріЗні = всі ріВні! ПОВАГА до людської ГІДНОСТІ, не залежно від раси, релігії, світогляду, стану здоров”я тощо / всі діти заслуговують на щастя!

Номер слайду 5

ПАРТНЕРИ Педагоги, тренери, спортсмени, студенти педагогічних і спортивних закладів освіти; Сім’ї, що виховують дітей з порушеннями психофізичного розвитку; Гомадські організації, що займаються соціальною інклюзією Держані заклади, що мають відношення до перелічених категорій громадян; Медичні працівники, що розробляють програми індивідуального розвитку дітей з порушеннями психофізичного розвитку.

Номер слайду 6

ЕТАПИ реалізації ІДЕЇ Проведення ФОТОВИСТАВКИ «Спорт єднає» для привернення уваги до ідеї усіх зацікавлених сторін. ОБ’ЄДНАННЯ партнерів для реалізації ідеї. Внесення змін у програми ПІДГОТОВКИ педагогів-тренерів. Проведення спільних ТРЕНУВАНЬ з усіма зацікавленими сторонами.

Номер слайду 7

ТРУДНОЩІ СТЕРЕОТИПНІСТЬ мислення усіх вказаних сторін. ФІНАНСУВАННЯ соціальних проектів.

Номер слайду 8

Очікавані РЕЗУЛЬТАТИ Підготовка педагогів-тренерів, готових займатися з різними дітьми; Створення інклюзивного простору для спілкування за принципом «рівний – рівному»; Соціализація сімей, які виховують дітей з порушеннями психофізичного розвитку; Зміна стереотипності мислення за соціальною моделлю доступності в суспільстві.

Номер слайду 9

Що далі? Створення інклюзивного спортивного центра «Спорт єднає»

Номер слайду 10

Учасники фотопроекта #Спорт_єднає Місто Вінниця, УКРАЇНА Студенти педагогічного факультету напряму фізичного виховання Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу ГО «Даун-синдром Вінниця» ГО «Діа-діти» БФ «Центр соціалізації та реабілітації дітей з аутизмом та інших розладів «Розвиток»» Фотографи Уляна Надорожна и Олег Бєлоконь

Номер слайду 11

Дякуємо за увагу!

ppt
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Інкл
Додано
27 жовтня 2022
Переглядів
328
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку