Презентація "Тато, мама, я - спортивна сім'я"

Про матеріал
Спортивне свято. Сприяти піднесенню емоційного настрою у дітей розвивати швидкість, спритність, увагу, кмітливість, фізичні вміння та навички прищеплювати прагнення до занять фізкультурою виховувати любов до фізкультури і спорту, почуття дружби, колективізму організувати здоровий відпочинок учнів і батьків зміцнювати стосунки між школою та сім’єю прищеплювати учням і батькам любов до систематичних занять фізичною культурою і спортом.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вчитель фізичної культури : БОЙЧЕНКО Тетяна Олександрівна

Номер слайду 2

Мета. Сприяти піднесенню емоційного настрою у дітейрозвивати швидкість, спритність, увагу, кмітливість, фізичні вміння та навичкиприщеплювати прагнення до занять фізкультуроювиховувати любов до фізкультури і спорту, почуття дружби, колективізмуорганізувати здоровий відпочинок учнів і батьківзміцнювати стосунки між школою та сім’єюприщеплювати учням і батькам любов до систематичних занять фізичною культурою і спортом.

Номер слайду 3

Увага! Увага! Увага!Всім! Всім! Всім!Спортивне свято завітало. В шкільний веселий дім.

Номер слайду 4

. У хлопців у наших. Характер спортивний. Вони чемпіони майбутні у нас,I спритні, і дужі, Тож зовсім не дивно,Що з ними бадьорість. Приходить у клас. У наших дівчаток характер не гірший,Вони полюбили скакалки, м'ячі Вони відставати не звикли від інших, Тож спробуй на вулицях їх дожени!Спортивний характер у нашого класу,Ми друга плече відчували завжди.  I всім нам давно уже ясно: Хто дружить зі спортом -не знає біди.

Номер слайду 5

А тепер почнем змагання. Найскладніші всі завдання. Чого команди наші вартіПокажуть нам веселі старти.

Номер слайду 6

Конкурс. Дзеркало Конкурс для створення емоційного настрою учасників. Під музичний супровід діти танцюють, а батьки повторюють рухи дітей.

Номер слайду 7

Конкурс. Бігова. За сигналом перший учасник починає бігти, оббігає фішку і повертається назад, передаючи естафету. Перемагає команда, останній учасник якої першим перетнув лінію фінішу. Якщо учасник збив фішку він повинен поставити її на місце (за помилку не рахується) Помилки: Не оббіг фішку, вибіг раніше ніж передали естафету, заступ за лінію, команди не стоять в колоні.

Номер слайду 8

Конкурс. Кенгуру. Перший учасник тримає м'яч колінами, за сигналом починає стрибати до фішки, дострибавши бере м'яч в руки і бігом повертається назад, передаючи м'яч наступному учаснику. Перемагає команда, останній учасник якої першим перетнув лінію фінішу. Помилки: Не оббіг фішку, вибіг раніше ніж передали естафету, заступ за лінію, тримає м’яч руками, команди не стоять в колоні.

Номер слайду 9

Конкурс. Повітряна кулька. Учасники пересуваються вперед, підбиваючи повітряну кульку, обходять фішку і так само повертаються назад передаючи естафету. Перемагає команда, останній учасник якої першим перетнув лінію фінішу. Помилки: Не оббіг фішку, вибіг раніше, ніж передали естафету, заступ за лінію, команди не стоять в колоні.

Номер слайду 10

Конкурс. Тунель. Учасники стоять в колоні один за одним, за сигналом перший починає бігти, та пролазити крізь обручі, оббігає фішку і так само повертається назад та передає естафету. Перемагає команда, яка швидше виконає завдання.

Номер слайду 11

Конкурс. Краб. Учасники пересуваються по дистанції в упорі позаду на руках та ногах до фішки, назад повертаються бігом та передають естафету, всі інші роблять теж саме. Перемагає команда, яка швидше виконає завдання.

Номер слайду 12

Конкурс. Триноги. В кожної пари зв'язані дві ноги. Пересуваються по дистанції до фішки та назад і передають естафету. Перемагає команда, яка швидше виконає завдання.

Номер слайду 13

Конкурс капітанів. Бій півнів. Два учасники стають у коло, кожен стоїть на одній нозі, іншу ногу, зігнуту в коліні, захоплює кистю однойменної руки за гомілку. Інша рука знаходиться за спиною. Підстрибуючи на одній нозі, «півні» штовхають один одного плечем, намагаючись змусити противника встати на обидві ноги або вийти з кола. Той, кому вдасться це зробити, виграє. Забороняються поштовхи в груди, в спину. Можна виконувати обманні рухи.

Номер слайду 14

Конкурс. Пінгвіни. Перший учасник тримає м'яч колінами, за сигналом починає бігти до фішки як пінгвін, так само повертається назад, передаючи м'яч наступному учаснику. Перемагає команда, останній учасник якої першим перетнув лінію фінішу. Помилки: Не оббіг фішку, вибіг раніше ніж передали естафету, заступ за лінію, тримає м’яч руками, команди не стоять в колоні.

Номер слайду 15

Конкурс. Переправа. По сигналу гравці починають переправлятися до другого берега за допомогою двох обручів (перекладаючи їх вперед). Так само повертаються назад передаючи естафету наступному. Перемагає команда яка швидше виконає завдання.

Номер слайду 16

Нагородження. ВРУЧЕННЯ ГРАМОТ КОЖНІЙ РОДИНІЗАГАЛЬНА ФОТОГРАФІЯ НАПАМ'ЯТЬ

pptx
Додано
5 лютого 2023
Переглядів
749
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку