ДПТНЗ «Полтавське вище професійне училище ім. А. О. Чепіги» Автор: Оксана ПТИЦЯ, викладач спеціальних дисциплін сфери ресторанного господарства
Номер слайду 2
ПРИГОТУВАННЯ НАЧИНКИ З КАРТОПЛІ Картоплю чистять, закладають у підсолену воду і варять до готовності Зливають воду. Додають частину вершкового масла все добре вимішують
Номер слайду 3
ПРИГОТУВАННЯ НАЧИНКИ З КАРТОПЛІ Цибулю нарізають дрібними кубиками, пасерують З'єднують з підготовленою картоплею
Номер слайду 4
ПРИГОТУВАННЯ НАЧИНКИ З КАПУСТИ Капусту шаткують З'єднують капусту з цибулею та тушкують Цибулю пасерують
Номер слайду 5
ПРИГОТУВАННЯ НАЧИНКИ З ВИШНІ З вишні видаляють кісточки, дають стекти соку Викладають на вареницю, посипають цукром
Номер слайду 6
ПРИГОТУВАННЯ НАЧИНКИ З СИРУ Сир розтерти з цукром, додати яйця, перемішати