Презентація "Технологія приготування начинок"

Про матеріал
Презентація "Технологія приготування начинок". Даний матеріал доцільно використати при проведенні уроків з розділів "Вироби з тіста".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ДПТНЗ «Полтавське вище професійне училище ім. А. О. Чепіги» Автор: Оксана ПТИЦЯ, викладач спеціальних дисциплін сфери ресторанного господарства

Номер слайду 2

ПРИГОТУВАННЯ НАЧИНКИ З КАРТОПЛІ Картоплю чистять, закладають у підсолену воду і варять до готовності Зливають воду. Додають частину вершкового масла все добре вимішують

Номер слайду 3

ПРИГОТУВАННЯ НАЧИНКИ З КАРТОПЛІ Цибулю нарізають дрібними кубиками, пасерують З'єднують з підготовленою картоплею

Номер слайду 4

ПРИГОТУВАННЯ НАЧИНКИ З КАПУСТИ Капусту шаткують З'єднують капусту з цибулею та тушкують Цибулю пасерують

Номер слайду 5

ПРИГОТУВАННЯ НАЧИНКИ З ВИШНІ З вишні видаляють кісточки, дають стекти соку Викладають на вареницю, посипають цукром

Номер слайду 6

ПРИГОТУВАННЯ НАЧИНКИ З СИРУ Сир розтерти з цукром, додати яйця, перемішати

ppt
Додано
31 серпня 2022
Переглядів
991
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку