Презентація "ТНК ALSTOM " 9 клас

Про матеріал
Презентація з географії "ТНК ALSTOM " для 9 класу. ТНК- це транснаціональна корпорація Аlstom — велика  французька машинобудівна компанія, один зі світових лідерів у виробництві енергетичного устаткування і залізничного транспорту.Штаб-квартира — У Леваулла-Перра (Франція 31 % акцій Alstom належить французькому будівельному гігантові Bouygues, 60 % — інституційним інвесторам, 7,5 % — приватним акціонерам, 1,5 % — співробітникам. Головний керуючий і голова ради директорів — Патрік Крон. Компанія випускає енергогенеруюче обладнання, залізничні локомотиви швидкісні електропоїзди, трамваї , електрофільтри для промислового виробництва, раніше також мала у своєму складі суднобудівний підрозділ, проданий в 2006 році (компанією були побудовані такі лайнери, як «Нормандія» та Queen Mary 2). Компанія випускає енергогенеруюче обладнання, залізничні локомотиви швидкісні електропоїзди, трамваї , електрофільтри для промислового виробництва, раніше також мала у своєму складі суднобудівний підрозділ, проданий в 2006 році (компанією були побудовані такі лайнери, як «Нормандія» та Queen Mary 2). У травні 2021 року, Україна і Франція підписали міжурядову угоду про фінансування поставки 130 електровозів для «Укрзалізниці» виробництва Alstom на суму 900 млн євро. Alstom заявила про готовність локалізувати рівень виробництва електровозів в Україні до 35 %. ТНК «Alstom» Має дуже великий впплив на всесвіт . Ця організація має багато дочірних компаній в різних куточках світу,і таким чином ці країни залежні від цієї ТНК , бо «Alstom» поставляє багато залізнично-трансопортної продукції саме для цих краін і цією продукцією звичайно користуються.Візьмемо у приклад лайнер «Queen Mary 2», це круїзний лайнер і багато людей можуть подорожувати саме завдяки ньому . Також люди подорожують світом саме завдяки транспорту від «Alstom». ДЯКУЮ ЗА УВАГУ !
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ТНК «Alstom»Підготувала: Філатова Вероніка

Номер слайду 2

ТНК «Alstom»Аlstom — велика  французька машинобудівна компанія, один зі світових лідерів у виробництві енергетичного устаткування і залізничного транспорту. Штаб-квартира — У Леваулла-Перра (Франція)

Номер слайду 3

ТНК «Alstom»{3 C2 FFA5 D-87 B4-456 A-9821-1 D502468 CF0 F}Форма власностіакціонерне товариство з радою директорів Гасло. Mobility by nature. Засновано1928 Штаб-квартира. Леваулла-Перра. Продукціязалізничний транспорт. Виторг▲8875 € (2021)Активи▲28 566 € (2021)Співробітники75 000 осіб. Дочірні компаніїAlstom Technologу, GE Offshore Win Alstom (Belgium), Alstom (Spain), Alstom (Canada), Alstom Transportation USA Inc., Alstom (Poland), Alstom (Switzerland), Alstom (United Kingdom),Alston Marine і Bombardier Transportation. Член. MEDEE Кластер, i-Trans Кластер

Номер слайду 4

31 % акцій Alstom належить французькому будівельному гігантові Bouygues, 60 % — інституційним інвесторам, 7,5 % — приватним акціонерам, 1,5 % — співробітникам. Головний керуючий і голова ради директорів — Патрік Крон. ТНК «Alstom»Патрік Крон

Номер слайду 5

ТНК «Alstom»Компанія випускає енергогенеруюче обладнання, залізничні локомотиви швидкісні електропоїзди, трамваї , електрофільтри для промислового виробництва, раніше також мала у своєму складі суднобудівний підрозділ, проданий в 2006 році (компанією були побудовані такі лайнери, як «Нормандія» та Queen Mary 2). Лайнер «Queen Mary 2»

Номер слайду 6

ТНК «Alstom»У травні 2021 року, Україна і Франція підписали міжурядову угоду про фінансування поставки 130 електровозів для «Укрзалізниці» виробництва Alstom на суму 900 млн євро. Alstom заявила про готовність локалізувати рівень виробництва електровозів в Україні до 35 %.

Номер слайду 7

Вплив і значення ТНК «Alstom»ТНК «Alstom» Має дуже великий впплив на всесвіт . Ця організація має багато дочірних компаній в різних куточках світу,і таким чином ці країни залежні від цієї ТНК , бо «Alstom» поставляє багато залізнично-трансопортної продукції саме для цих краін і цією продукцією звичайно користуються. Візьмемо у приклад лайнер «Queen Mary 2», це круїзний лайнер і багато людей можуть подорожувати саме завдяки ньому . Також люди подорожують світом саме завдяки трансорту від «Alstom».

Номер слайду 8

pptx
Додано
17 жовтня 2022
Переглядів
199
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку