Презентація "Урок 24. Звук [ф]. Позначення його буквою «еф».

Про матеріал
Урок 24. Звук [ф]. Позначення його буквою «еф». Цікавинки для дитинки. Скільки років фломастеру? (підручник Галина Сапун с. 41-42)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок 24. Звук [ф]. Позначення його буквою «еф». Цікавинки для дитинки. Скільки років фломастеру? (підручник Галина Сапун с. 41-42)

Номер слайду 2

Флокси, флокси Із шифонуна фланелі — шарфик в Галочки,фартушок а на німзацвів у Нелі. рясні фіалочки. Який звук ви чули найчастіше? Доведіть, що цей звук приголосний. Простежте, якими органами мовлення створюється перешкода на шляху струменя повітря

Номер слайду 3

Виконання вправ 1, 2 (с. 41-42).— Прочитайте текст.— Обговоріть, що було для вас новим, цікавим.— Ви щодня користуєтеся фломастерами. Та, мабуть, лише після читання тексту задумалися над тим, хто й коли їх придумав. Роздивіть таблицю. Як би ви її заповнили?

Номер слайду 4

Каліграфічна хвилинка. Фф. Лінгвістична казка. Стала перед дзеркалом літера е. Ф. Довго любувалася собою. Розглядала своє фіолетове волосся та надуті щоки, фіолетову футболку з фіалками. А найбільше її сподобалося, що поруч лежали фломастери. Взяла вона фіолетовий фломастер і розпочала …— Діти, пофантазуймо, що могла розфарбувати літера е. Ф. (Фіолетовий фартух, фіолетовий портфель, фіолетовий велосипед …)

Номер слайду 5

Вправа 4. Фарби, факел, фломастери, фартух.

Номер слайду 6

Фар-би, фа-кел, фло-мас-те-ри, фар-тух.

Номер слайду 7

Гра «Ланцюжок»(назвати слово з буквою «еф»), передати хід.

Номер слайду 8

Вправа 5 Федір, Тимофій, Єфрем, Серафим.

pptx
Додав(-ла)
Товкач Діана
Додано
3 січня 2023
Переглядів
188
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку