Презентація. "Вхідна діагностувальна робота з української мови"

Про матеріал
"Вхідна діагностувальна робота з української мови". Диктант з граматичним завданням ( на повторення вивченого у 3 класі) Дистанційна форма навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Диктант з граматичним завданням. Діагностувальна робота( вхідна)

Номер слайду 2

4 вересня. Діаностувальна робота( вхідна)Диктант. Чому росте трава?

Номер слайду 3

Словникові слова

Номер слайду 4

Диктант. Чому росте трава?    Хіба тільки трава росте? На  землі росте все живе. Ростуть дерева, квіти.  В лісах ростуть звірі, в морях ростуть риби; і пташки, які в небі літають, теж ростуть. Кошеня, що бігає у вашому дворі,  бігало,  бігало і само не помітило, як виросло.      Тому що на землі щогодини росте все живе. Ще недавно ти не замислювався, чому росте трава, а тепер замислився і спитав. Це означає, що ти ростеш.    Адже людина росте не так, як трава. По-справжньому вона росте лише тоді, коли над чимось замислюється. (84 слова) Фелікс Кривін 

Номер слайду 5

Граматичне завдання1. Вставити пропущені букви, дібравши перевірні. Гл…бокий-_______ в…сна - __________ ж…иття- ________ в…селий - _________ .2. Утвори слова з подовженими приголосними. Дихати- _____ , гілки - ______, знати- ______ . 3. Встав пропущені букви. Шви..ко, голу…, кни…ки, горі… .4. Утвори слова з апострофом. Дерево-_____, здоровий - ______ , бити - ____ .

pptx
Пов’язані теми
Українська мова, 4 клас, Презентації
НУШ
Додано
15 жовтня
Переглядів
50
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку