Презентація "Види та рівні загроз"

Про матеріал
Дана презентація може бути використана при підготовці до уроку основ здоров'я із здобувачами освіти з порушеннями слуху. В ній представлені різні форми та метади роботи для розвитку критичного мислення.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Види і рівні загроз. Н. ШУТКО

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Ви вже знаєте, що розрізняють загрози природного, техногенного та соціального середовища. Пригадайте за фотоілюстраціями. Види загроз                 

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Рівні загроз. Особистий. Приклади. Порушення правил поведінки на водіПожежа в помешканніХарчове отруєння. Травмування. Дорожньо-транспортна пригода. Порушення правил користування Інтернетом. Національний. Приклади. Стихійні лиха. Лісові пожежі на великих територіях. ЕпідеміїВоєнні конфлікти. Техногенні катастрофи. Несанкціоноване втручання в комп’ютерні бази даних державних установ. Глобальний. Приклади. Нестача чистої питної води. Зміна клімату. Порушення озонового шару ЗемліЗабруднення навколишнього середовища. Нераціональне використання природних ресурсів. Зростання кількості населення

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Ситуаційні завдання. Розгляньте фотоілюстрації. Визначте вид і рівень загрози в кожній наведеній ситуації. Поясніть, як протидіяти кожній загрозі на особистому, національному та глобальному рівнях.                     

Номер слайду 9

Моделюйте — набувайте життєвих навичок. Оцініть ризик для здоров’я і життя людини в наведених ситуаціях. Як діятимете ви? Які навички застосуєте?                     

Номер слайду 10

“Вихідні квитки” вчитель використовує наприкінці уроку. Вони мають на меті визначити рівень засвоєння знань/ умінь учнів.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Використано матеріали інтернету. Дякую за увагу.

pptx
Пов’язані теми
Основи здоров’я, 8 клас, Презентації
Інкл
До підручника
Основи здоров`я 8 клас (Бех І. Д., Воронцова Т. В., Пономаренко В. С., Страшко С. В.)
Додано
14 травня 2023
Переглядів
567
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку