Презентація "Виготовлення зефіру"

Про матеріал
1. Удосконалити свої знання з кулінарії; 2. Дослідити історію виникнення зефіру; 3. Поділитися досвідом та результатом зробленої роботи; 4. Навчитися творчо підходити до будь-якої справи; 5. Заохотити людей до виготовлення зефіру власноруч із натуральних інгредієнтів; 6. Пригостити корисними смаколиками рідних, близьких та друзів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Творчий проєкт «Приготування зефіру»

Номер слайду 2

Мета та призначення проекту 1. Удосконалити свої знання з кулінарії; 2. Дослідити історію виникнення зефіру;3. Поділитися досвідом та результатом зробленої роботи; 4. Навчитися творчо підходити до будь-якої справи; 5. Заохотити людей до виготовлення зефіру власноруч із натуральних інгредієнтів; 6. Пригостити корисними смаколиками рідних, близьких та друзів.

Номер слайду 3

Банк ідей

Номер слайду 4

Способи оформлення готового зефіру

Номер слайду 5

Обладнання, інструменти, інгредієнти для приготування зефіру. Приготування зефіру. Продукти: яблука,суниц,Цукор, яйце і агар-агара. Для начинки: суничний джем, пектин, желатин і цукор. Почистити яблука. Зварити пюре. Намочити агар-агара. Збити білок. Зварити сироп з агар-агара. Приготування зефірної маси. Формування зефіру

Номер слайду 6

Презентування зефіру. Особливості споживання зефіру

Номер слайду 7

Приємного смаку!ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

pptx
Додано
25 лютого 2020
Переглядів
1867
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку