Презентація " Виховування правильної вимови засобами художнього слова"

Про матеріал
Проблема мовленнєвої готовності дітей до школи- одне з найважливіших завдань дошкільного віку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виховування правильної звуковимови у дітей засобами художнього слова

Номер слайду 2

Для формування правильної вимови звуків І. Г. Песталоцці вважав за необхідне, щоб дорослі допомагали дитині в цьому "за допомогою вправного, психологічно - обгрунтованого розташування рядів звуків і добре розроблених прийомів ". Теоретичні основи розвитку правильної звуковимови у дітей дошкільного віку.

Номер слайду 3

Виховування інтонаційної виразності мовлення із недоліками звуковимови. Раціональна психотерапія. Постановка діафрагмального дихання. Активізація нервово-м’язевого апарату гортаніПостановка голосу. Голосові вправи

Номер слайду 4

Проблема мовленнєвої готовності дітей до школи засобами художнього слова. Одне з найважливіших завдань виховання дітей дошкільноговіку і підготовки їх до навчання в школі –забезпечити належнийрозвиток знань з літератури відповідно до можливостей дітей цього віку.r

Номер слайду 5

Слухаючи оповідання, казку, дитина дошкільного віку виявляє особливу внутрішню активність, стає немовби співучасником подій, що описуються.

Номер слайду 6

Робота з художніми творами позитивно впливає на розвиток творчої активності, збагачує мовлення дітей, розвиває інтерес до книги.

pptx
Пов’язані теми
Логопедія, Методичні рекомендації
Інкл
Додано
21 травня 2019
Переглядів
927
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку