Презентація "Використання блогодидактики в контексті вивичення життєтворчості Михайла Стельмаха"

Про матеріал

Не секрет, що кожен вчитель вважає свій предмет важливим і цікавим. Так чому ж не скористатися новим додатковим інструментом для підвищення інтересу учнів до вашого предмету? Протягом останніх двох років веду блог “Мовознавча світлиця”, який створила на допомогу учням та вчителям-словесникам. Блог користується попитом. Згодом народилась ідея створити дочірній блог “Літературна квест-вітальня для учнів 8 класу”, присвячений річниці з дня народження Тараса Шевченка. Школярі із захопленням виконували квест-завдання. Практика показує, що новітні підходи, використані на уроках, дають гарний кінцевий результат.

Напередодні 105 річниці з дня народження українського письменника Михайла Стельмаха вирішила створити літературно-пізнавальний блог “Михайло Стельмах - “син Подільської землі, співець її краси і слави”

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання блогодидактики в контексті вивчення життєтворчості Михайла Стельмаха. Автор: Наталія Немировська, учитель української мови та літератури СЗШ І-ІІІ ст.№4 м. Гайсина

Номер слайду 2

Блог може бути ефективним інструментом для завоювання Інтернет-аудиторії. ppt_x

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Проект передбачає моделювання нових сучасних орієнтирів до вивчення життєпису Михайла Стельмаха. Михайло Стельмах - це знакова постать в українській літературі.

Номер слайду 5

Любов, родина, земля, хліб насущний (духовний і матеріальний) – ось ті ключові проблеми, що проходять через романне і драматургічне мислення Михайла Стельмаха.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Додатки Loupe Collage, Tagul, Imegechef допоможуть вам створити «хмари тегів», візуальну поезію будь-якого ліричного чи прозового твору.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

pptx
Додано
13 липня 2018
Переглядів
1286
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку