Використання інтерактивних методів пізнавального інтересу на уроках англійської

Про матеріал

Динамічні перетворення в політичному, соціально- економічному і культурному житті країни обумовлюють зростання інтересу до вивчення іноземних мов. А це в свою чергу вимагає пошуку нових підходів, методів та технологій організації навчально-виховного процесу, які повинні формуватись на принципах інтерактивності

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготувала вчитель англійської мови Івотського НВК ЗОШ I-III ст. ДНЗ Булак І.М.

Номер слайду 2

Дітей , їх особисту гідність і їх потреби треба так само шанувати, як і старших, і тільки поводячись з ними лагідно, щиро, розумно, як з рівними, входячи в їх спосіб думання, можна виховувати чесних, щирих, правдолюбних і справді вільних людей. Іван Франко

Номер слайду 3

Актуальність теми. Динамічні перетворення в політичному, соціально- економічному і культурному житті країни обумовлюють зростання інтересу до вивчення іноземних мов. А це в свою чергу вимагає пошуку нових підходів, методів та технологій організації навчально-виховного процесу, які повинні формуватись на принципах інтерактивності.

Номер слайду 4

Інтерактивна модель навчання Слово «інтерактив» прийшло до нас з англійської від слова «interact», де «inter» — взаємний і «асt;» — діяти. Таким чином, інтерактивний — здатний до взаємодії, діалогу. Інтерактивне навчання — це спеціальна форма організації пізнавальної діяльності, яка має конкретну, передбачувану мету — створити комфортні умови навчання, за яких кожен учень відчуває свою успішність, інтелектуальну спроможність.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

“ Незакінчені речення "

Номер слайду 9

“ Навчальна гра "

Номер слайду 10

Замість висновків... “Tell me and I forget , teach me and I remember , involve me and I learn “ Benjamin Franklin “ Скажи мені - і я забуду , навчи мене - і я запам’ятаю , задій мене - і я навчуся ” .

ppt
Додано
29 січня 2019
Переглядів
676
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку