Презентація "Використання освітніх он-лайн ресурсів та технологій під час навчання"

Про матеріал
Презентація для використання на методичних засіданнях, семінарах вчителів, що викладають предмети природничого циклу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання освітніх он-лайн ресурсів та технологій під час навчання. Підготувала очільник спільноти вчителів суспільно-природничих наук вчитель Привільненського НВК Михайло-Лукашівської СРМеланко Ю. С.

Номер слайду 2

Актуальність Вчитель є однією з професій, що потребує постійних змін, навчання, щоб відповідати вимогам сучасного життя, опановуючи нові знання, навички для підвищення ефективності навчального процесу. Важливо для вчителя вміти працювати з сучасними цифровими інструментами.

Номер слайду 3

Learning. Apps.orgІнтерактивні вправи з використанням хмарного сервісу За допомогою даного сервісу можна створювати інтерактивні завдання (пазли, робота з картою, вписати терміни, тощо).

Номер слайду 4

Scientific Vizualization Studio (http://svs.gsfc.nasa.gov)- надає можливість завантажити анімовані дані про різноманітні природні процеси та явища.

Номер слайду 5

Google Maps (https://maps.google.com.ua/) надає змогу з високою точністю знаходити об’єкти на зображенні земної поверхні, залишати коментарі й оцінки.

Номер слайду 6

Windy (https://www.windy.com/?47.850,35.283,5) надає можливість детально ознайомитись зі змінами погоди на певній території: температура повітря, напрям та сила вітру, хмари, опади. Учні можуть самостійно бачити процеси, які відбуваються на Землі.

Номер слайду 7

Earth (https://www.google.com.ua/intl/ru/earth/) – веб-ресурс, який надає можливість учням у форматі 3 D переглядати рухи океанічної води – течії; перевертати планету Земля з різних ракурсів; прослідкувати формування та положення баричних центрів на материках.

Номер слайду 8

Онлайн-сервіс Kahoot :www.getkahoot.com - режим вчителя https://kahoot.it/ - режим учня

Номер слайду 9

Ментіметр – це он-лайн сервіс для створення презентацій, вікторин, можна провести опитування в реальному часі. https://www.menti.com/ режим учня https://www.mentimeter.com режим вчителя

pptx
Додав(-ла)
Меланко Юлія
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
26 січня 2023
Переглядів
491
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку