Презентація "Використання під час уроків різноманітного медійного контенту"

Про матеріал
Виступ на засіданні шкільного методичного об'єднання "Про використання різноманітного медійного контенту"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання під час уроків різноманітного медійного контенту

Номер слайду 2

Дистанційне навчання- своєрідне випробування на міцність вчителів та можливе лише за умови, що вони швидко освоять сучасні інформаційні технології, подолають психологічний бар'єр, пов'язаний із необхідністю спілкуватися з учнями не особисто, а через екран монітора.

Номер слайду 3

Навчання буде ефективним, якщо платформа зручна як для вчителя, так і для учня.

Номер слайду 4

Використання медійного контенту робить уроки динамічними, яскравими та набагато різноманітними. МЕДІАУРОКИСАМОДИКТАНТИВІРТУАЛЬНІ ДОШКИТЕСТОВІ ЗАВДАННЯМЕДІАПРОЕКТИТВОРЧІ ПРЕЗЕНТАЦІЇВІРТУАЛЬНІ ЕКСКУРСІЇДИНАМІЧНІ ТАСТАТИЧНІ ТАБЛИЦІОНЛАЙН ІГРИ

Номер слайду 5

HUMAN НІКОПОЛЬСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 24 НМРЗ його допомогою можна налагодити комплексну роботу закладу та об’єднаєти всіх учасників освітнього процесу. Система «HUMAN Школа» охоплює всіх учасників освітнього процесу, забезпечуючи їх окремими кабінетами для кожної ролі: адміністратор, вчитель (класний керівник, вчитель-предметник), учень, батьки.

Номер слайду 6

Можливості даної системи це:створювати уроки, видавати та здавати домашні завдання;переглядати розклад уроків та іншіх подійпроводити контроль знань переглядати статистику успішності та відвідування уроків. Система також дозволяє вести електронний е-щоденник та е-журнал, створювати накази та рішення. У кінці навчального року адміністратор може роздрукувати електронний журнал у паперовому вигляді.

Номер слайду 7

ZOOMZoom- один з найбільш відомих та популярних додатків, що відмінно підходить як вчителям, так і учням. Можливості додатка:організовувати спільні чати проводити онлайн-конференції запрошувати до 100 учасників;під час конференції та семінарів можна демонструвати матеріали на робочому столі свого ПК, смартфона чи іншого гаджета; конференції можна планувати і заздалегідь запрошувати учасників.

Номер слайду 8

На. Урок. Всеукраїнські онлайн-конкурси, олімпіади, курси та інтерактивні завдання створені для того, щоб кожен школяр, незалежно від місця проживання, зміг отримувати якісні знання. Переваги сервісу:робота з сервісом – безкоштовна. відкрита база тестів із різних тем особистий кабінет вчителя;можливість роздрукувати тести;сертифікація для авторів тестів;робота в реальному часі самостійно чи групою;12-бальна система оцінювання;можливість завантажити результати;

Номер слайду 9

QUIZLETQuizlet – онлайн сервіс для створення дидактичних флеш карток як для очного так і дистанційного навчання. Картки можна створювати для будь-якого предмету

Номер слайду 10

Kahoot!Kahoot! - онлайн сервіс для створення інтерактивних завдань. Дозволяє створювати тести, опитування, вікторини.  

Номер слайду 11

можна використовувати для:поточного та модульного контролю знань студентів;самостійного навчання та самоконтролю;

Номер слайду 12

Padlet. Найбільш популярна онлайн-дошка – Padlet. Padlet дозволяє розміщувати на одній стрінці різноманітний контент: фотографії, малюнки, аудіофайли, відеоролики, нотатки, покликання на інші сайти мережі Інтернет. Також Padlet має готові шаблони, які допоможуть легко організувати інформацію у потрібному вигляді.

Номер слайду 13

Все це і є сходинки до формування життєвих компетентностей особистості.

Номер слайду 14

pptx
Додав(-ла)
Соколова Ніна
Додано
25 жовтня
Переглядів
41
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку