Презентація "Використання сучасних методів і технологій як один із шляхів підвищення ефективності уроку англійської мови".

Про матеріал

У наш час технології та освіта сплетені досить тісно, практично у кожного вчителя є свої улюблені технологічні інструменти, які він використовує у своїй роботі, і які дозволяють йому дістати увагу учнів під час цікавих занять .Вони дають змогу вчителю краще подати матеріал, зробити його більш цікавим, швидко перевірити знання учнів та підвищити їх інтерес до навчання.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання сучасних методів і технологій як один із шляхів підвищення ефективності уроку англійської мови

Номер слайду 2

Макет заголовка и объектов со списком. Образец текста. Второй уровень. Третий уровень. Четвертый уровень. Пятый уровень

Номер слайду 3

Переваги уроку з використанням сучасних технологій: розширення можливостей подання навчальної інформації, відтворення реальної обстановки діяльності за допомогою графіки, кольору, мультиплікації та звуку;можливість моделювання різних ситуацій, створення умов для просторового бачення проблеми;реалізація розвивального навчання, проблемно-діалогічного підходу, організація творчої діяльності;підсилення мотивації та заохочення навчання учнів;залучення учнів до активної пізнавальної діяльності;здійснення диференційованого підходу в навчанні;контроль за діяльністю учнів, управління навчальним процесом.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Word Cloud. Хмара тегів (хмара слів) — це візуальне подання списку категорій (або тегів, також званих мітками, ярликами, ключовими словами, тощо). Сервис Word Art.com. Сервис Tagxedo.com. Сервис Tagul.com. Сервис Wordle.net

Номер слайду 6

Learning Appsсервіс для підтримки навчання за допомогою інтерактивних модулів.«Знайди пару»; «Простий порядок»; «Класифікація»; Пазл «Вгадайка»; «Сортування картинок»; «Відповідність у сітці»; «Заповніть пропуски»; Вікторина з введенням тексту/ з вибором правильної відповіді.

Номер слайду 7

«Відповідність у сітці» Пазл «Відгадайка»

Номер слайду 8

Класифікація Вікторина з вибором правильної відповіді

Номер слайду 9

Padlet - віртуальна дошка для спільної роботи. Web сервіс Padlet являє собою віртуальну стіну, на яку можна прикріплювати фото, файли, посилання на сторінки інтернет, замітки.

Номер слайду 10

Interactive maps. Це електронний освітній засіб нового типу, який забезпечує високий рівень задіювання інформаційних каналів сприйняття наочності навчального процесу. Це засіб надання інформації, тобто основна його функція — демонстрація матеріалу.

Номер слайду 11

Kahoot Це сервіс для створення онлайн вікторин, дидактичних ігор, тестів і опитувань.

Номер слайду 12

Загальнокультурна. Громадянська. СоціальнаІнформаційно-цифрова. Уміння вчитися впродовж життя. Спілкуватися рідною мовою. Компетентності в природничих науках і технологіях. Підприємницька. Математична. Екологічна грамотність і здорове життя

pptx
Додано
15 квітня 2018
Переглядів
1194
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку