Презентація"Використання вебзастосунків на уроках іноземної мови"

Про матеріал
систематизація найактуальніших вебзастосунків для використання на уроках іноземної мови
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання веб- застосунків на уроках іноземної мовиІжевська галина Володимирівна. ТБЛ ім. А. Мазура

Номер слайду 2

Liveworksheets_створення власної сторінки чи робочого зошиту учня;_реєстрація цілого класу;_створення власних завдань(завантаження документів у форматі PDF, Word, Jpg);_великий вибір вже створених завдань!

Номер слайду 3

Wizer_подібний сервіс до Liveworksheets; _швидкий зворотній зв’язок з учнями;_хороший для формувального і підсумкового оцінювання!

Номер слайду 4

Wordwall_створення інтерактивних дидактичних матеріалів, які можна роздруковувати;_великий вибір шаблонів;_редагування вправ , які створені не вами;_можливість розміщення на інших сайтах(власному блозі чи сайті).

Номер слайду 5

Quizlet_створення флеш карт та навчальних ігор;_можливість завчати слова , є функція прослуховування, написання почутого слова…

Номер слайду 6

Vocaroo/Seesaw_без реєстрації , безкоштовний!_обмін голосовими повідомленнями, які автоматично кодуються в QR код_корисний для створення квестів!

Номер слайду 7

Jigsaw planet_створення пазлів з картинок чи фото!

Номер слайду 8

Kahoot_онлайн тестування!_можливість створення віртуального класу або для самостійного навчання;_зручний для дистанційних контрольних робіт. Quizizz. Triventy(можливість редагування)

Номер слайду 9

Padlet_онлайн-дошка!

Номер слайду 10

Plickers_інтерактивне тестування за допомогою QR-кодів.

Номер слайду 11

Edpuzle/playbuss_створення інтерактивного відео ,вікторин(додавання до відео запитань чи вікторини з вибором правильного варіанту відповіді);_!!!перевернутий клас, формувальне оцінювання.

Номер слайду 12

Learning Apps_онлайн-сервіс для створення інтерактивних вправ майже з усіх предметів;_зручно використовувати як навчальний ресурс і також для самостійних робіт.

Номер слайду 13

pptx
Додано
18 лютого 2022
Переглядів
261
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку