Презентація "Вирішальний акорд"

Про матеріал

Презентація "Вирішальний акорд" надає можливість долучати учнів до предмету математика, розвиваючи в них інтерес до цього предмету. Новорічна історія, яка відбулася з хлопчиком, який полюбляв музику, приводить нас до того, що хоч і з останнім акордом своєї гітари, але ж все таки йому вдається розтопити крижане серце Снігової королеви.

Перегляд файлу

image

Ще в оболснював казку про CHiaoBY королеву, яку зимовими вечорами йому читала бабуся, сидячи у kaMiHa, щорущщццд хлопчику, поки BiH марив зуспцјччю з Повелителькою зими.

В роки хлопчина присвятив весь час м зицг, не випускаючизрук ару, яку подарувала бабуся на його одинаДцяту зиму.

Якось у передостанню минаючогороку, молодаиу гитаристу наснився солодкий сон, уякому BiH Душевно презентував королевг особисту

3ipBaB з Ткрижаного серця залЈзт к

Прокинувшись з першою вранЈшньою грудневою зорею, стр[ико до столу, де мали лежати Ti самг акорДи. Pi3k0 схопивши зТ1'ятий nanip, молодик cniTkHygc5l з перешкоДою: акорДи першого куплету ЗбИЛИСЯ з

А найбгльш чудернацьким було те, що Тх потрЈбно самому виставити у а саме виставити лише ПАРНЈ числау порядку ЗРОСТАННЯ, що знтодились над кожним акорДом:

image

МикОнавши HacmynHi поставлен г перед ним завДання, де АнДрЈй використав свот знання в теоремах та akci0Max стереометрй•, BiH знову      на крилах до палацу холоднокровноТДами серия, направляючись лише тими Доргжками, що булирозташованг кутом 90“ одна до однот.

image

imageimageДЯКУЮ ЗА УВАТУ! image

pdf
Додано
29 січня 2022
Переглядів
371
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку