Презентація "Віртуальні екскурсії для учнів початкових класів"

Про матеріал
Віртуальна екскурсія – це організаційна форма навчання, що відрізняється від реальної екскурсії віртуальним відображенням реально існуючих об’єктів із метою створення умов для самостійного спостереження, збору необхідних фактів тощо. Перевагами її є доступність, можливість повторного перегляду, наочність і багато іншого. При створенні віртуальної екскурсії потрібні вміння створення візуального продукту (наприклад, презентація Power Point).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Віртуальні екскурсіїПідготувала Н. В. Сташевська

Номер слайду 2

Рекомендую курс «Бери і роби. Змішане та дистанційне навчання». Там представлені чудові матеріали для проведення віртуальних екскурсій.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Я провела віртуальну екскурсію до Київського зоопарку. Під час навчання такий інструмент дає можливість мандрувати містами України без необхідності кудись їхати. Безкоштовно. Доступно.

Номер слайду 7

Віртуальні екскурсії підходять для всіх дітей під час різних форм навчання. Ми налаштувалися на урок. Приготували валізи, паспорти. Переглянули речі для мандрівки, склали потрібні речі. Поставили штампи в паспорти. Побудували маршрут через Googie Maps. Я показала, як дістатися до міста Києва, скільки коштує квиток. Разом ми вибрали на якому транспорті ми подорожуватимемо. Прогулянка зоопарком. Все дуже цікаво. Єдиний мінус, що звірі не рухаються. Якщо хтось захоче подивитися живих звірів, запропонувати сходити до віртуального зоопарку (ця послуга вже платна). Підсумки. Зібрати валізу, поставити штампи в паспорт. Підготувати презентацію про тварину, яка здивувала. Екскурсія дуже сподобалася. Нажаль, виявилося, що деякі діти не були в зоопарку... Наша віртуальна екскурія дала їм таку можливість. Вважаю, що ми досягли очікуваних результатів. Діти спостерігали за поведінкою тварин, впізнавали окремі види тварин, вчилися дотримуватися правил поведінки на екскурсії.

pptx
Додано
16 березня 2021
Переглядів
3844
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку