Презентація "Вміння говорити на публіку"

Про матеріал
У підготовці публічного виступу потрібно враховувати певні психологічні засоби впливу на розум, почуття та волю слухачів, як, наприклад, переконливий, приємний, спокійний, природний голос, живий (зацікавлений) тон розмови, пра­вильна та чітка вимова слів та продумана розстановка логічних наголосів у фразах (недотримання цього пункту може надати висловлюван­ню небажаної двозначності) тощо.
Перегляд файлу

image

      imageimageВід вміння переконливо і правильно говорити залежить ефективність вашої взаємодії з іншими людьми. А значить – ефективність і успішність вас як члена суспільства.

      imageimageСпершу варто підготуватися інформаційно, ознайомитися з теорією та порадами щодо вдосконалення ораторських навичок. Власне, ви вже це робите, далі у цій статті ми перейдемо до конкретних практик, які допоможуть вам опанувати мистецтвом говорити. Можна спробувати працювати над своєю мовою самостійно, без підказок. Але ж погодьтеся: ознайомитися із порадами фахівців не буде зайвим. Так ваші заняття будуть більш ефективними і швидше дадуть результат.

image

image

image

image

image

image

image

image

      imageimageЗауважте, повністю позбутися хвилювання перед аудиторією не вдасться.

      Медитація

      imageimageПрослуховування улюбленої музики

      Використання різних тігерів

image

image

image

image

image

image


image


image

pdf
Додано
26 вересня 2022
Переглядів
282
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку