Презентація "Вправи з гімнастичними палицями для постави"

Про матеріал
Потрібно часто виконувати вправи з гімнастичною палицею-спеціальним гімнастичним інвентарем,за допомогою якого можна зміцнити м"язовий корсет і,власне, хребет.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вправи з гімнастичними палицями для постави

Номер слайду 2

Потрібно часто виконуюти вправи з гімнастичною палицею – спеціальним гімнастичним інвентарем, за допомогою якого можна зміцнити м’язовий корсет і, власне, хребет. До того ж за допомогою регулярних тренувань можна попередити різні порушення в структурі хребта

Номер слайду 3

До основних переваг вправ для спини з гімнастичною палицею відносяться: підвищення імунної системи; відновлення роботи внутрішніх органів; поліпшення постави; нормалізація кровообігу в спині і по всьому тілу; зміцнення всіх відділів хребта; підвищення м’язового тонусу в області спини.

Номер слайду 4

Вправа 1 В.п. – ноги нарізно,палиця попереду. Палиця вгору,ліву ногу - назад на носок; В.п; Палиця вгору праву ногу – назад на носок; в.п;

Номер слайду 5

Вправа 2 В.п– ноги нарізно,палиця попереду . 1) Поворот ліворуч, палиця вертикально 2) В.п. 3) Поворот праворуч, палиця вертикально 4) В.п.

Номер слайду 6

Вправа 3 В.п.- ноги нарізно,палиця позаду під лікті. 1) Поворот ліворуч 2) В.п. 3) Поворот праворуч 4) В.п.

Номер слайду 7

Вправа 4 В.п.- ноги нарізно, палиця на плечі,за голову 1) нахил тулуба вперед 2) в.п. 3) нахил тулуба вперед 4) в.п.

Номер слайду 8

Вправа 5 В.п.- ноги нарізно, палиця позаду, руки відведені назад 1) Присід – руки уперед, палицю під коліна 2) В.п. 3) Присід 4) В.п.

Номер слайду 9

Вправа 6 В.п.- ноги нарізно, палиця попереду, одним кінцем у підлогу, на інший кінець покласти руки 1) Мах правою ногою в сторону 2) В.п. 3) Мах лівою ногою в сторону 4) В.п.

Номер слайду 10

Вправа 7 В.п. – стійка ноги нарізно, палиця попереду 1) Стрибок, палиця до грудей 2) Стрибок, палиця до гори 3) Стрибок, палиця до грудей 4) Стрибок,палиця вниз

Номер слайду 11

Вправа 8 В.п.- О.С стійка, палиця попереду Повільна ходьба на місці в повільному темпі

Номер слайду 12

В багатьох випадках ЛФК приносить набагато більше користі, ніж лікування медичними препаратами. Потрібно лише дотримуватися певних правил: не ігнорувати рекомендації лікарів, не займатися самолікуванням і завжди звертатися за допомогою до кваліфікованого фахівця для проведення діагностичного огляду і складання плану тренувань. Правильне і регулярне виконання комплексу вправ з гімнастичною палицею сприяє регенерації уражених тканин і відновлення функцій хребта, якщо вони були якимось чином порушені. Також ЛФК ефективна і в профілактичних цілях, так як при виконанні гімнастичних вправ в області спини поліпшується циркуляція крові.

ppt
Додано
17 березня 2023
Переглядів
1313
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку