Презентація "Вправи з обручем"

Про матеріал
Існує багато вправ з обручем. Кожен з них допомагає людині поліпшити свій фітнес і поліпшити здоров'я. Однак, існують різні види вправ для обох втрата ваги і тіла і судинної підготовки.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вправи з обручем. Їх вплив на організм.

Номер слайду 2

Введення.Існує багато вправ з обручем. Кожен з них допомагає людині поліпшити свій фітнес і поліпшити здоров'я. Однак, існують різні види вправ для обох втрата ваги і тіла і судинної підготовки.

Номер слайду 3

Користь вправ з обручем1. Кардіо-тренування. Обертаючи обруч, ви повинні докласти певних зусиль, що призводить до збільшення частоти серцевих скорочень і збільшення споживання кисню. Це означає, що серце тренується, а клітини активно насичуються киснем. Це благо обруча для загального здоров'я організму. Проте є думка, що заняття з обручами дуже легкі, тому така підготовка неефективна. Так, якщо порівнювати пробіжки і просте обертання обруча, то різниця буде очевидною: для рівного періоду часу біг буде спалювати більше калорій. Але не кожен може зайняти багато часу, в той час як обруч може обертатися нескінченно, особливо переглядаючи ваш улюблений фільм.

Номер слайду 4

2. Користь обруча для хребта. Обертання обруча дуже корисно для хребта, тому що ця вправа сприяє зміцненню м'язів навколо хребетного стовпа, що робить хребет сильніше. До речі, обертання обруча - це ефективна вправа для хребта, адже правильно обертати обруч і одночасно сильно сутулитися або прогинатися не вийде.

Номер слайду 5

3. Обруч для талії и преса. При обертанні обруча працюють м'язи живота, спини, сідниць, стегон, литок. Але найвищу навантаження відчувають м'язи преса: передні і бічні. Регулярне обертання обруча призводить до того, що м'язи в області талії стають міцнішими і підтягнутими. Крім того, обертання важкого або спеціального масажного обруча - це масаж області талії. Даний масаж сприяє поліпшенню мікроциркуляції і прискоренню лімфотоку. Завдяки цьому з області талії йде целюліт, а шкіра стає більш пружною, гладкою, еластичною. Одним словом, якщо ви хочете красиву талію, користь обруча - це те, що вам треба.

Номер слайду 6

Заняття з обручем.1. «Почергове обертання»Почніть обертати обруч в одну сторону, зробіть 3-5 обертань, зупиніть обруч і поверніть його в іншу сторону. Зробивши 3-5 обертань, знову змініть напрямок. І так приблизно по 30 змін напрямку обертання.

Номер слайду 7

2. «Обертання із зімкнутимими ногами»Поставте ноги разом, обертайте обруч кілька хвилин в одну сторону і декілька хвилин в іншу. Залежно від положення ніг при обертанні задіюються ті чи інші м'язи. Таким чином, змінюючи положення ніг, можна проробити більше м'язів. Після обертань з зімкнутими ногами виконайте вправу 3.

Номер слайду 8

3. «Обертання обруча з розімкнутими ногами»Поставте ноги на ширині плечей, обертайте обруч по кілька хвилин в кожну сторону. Потім поставте ноги ширше плечей (чим ширше розставлені ноги, тим більше задіяні сідниці; чим ближче один до одного ноги, тим більше задіюються м'язи стегон) і обертайте обруч по кілька хвилин в кожну сторону.

Номер слайду 9

4. «Обертання в півприсяді»Поставте ноги ширше плечей, розкрутіть обруч і присядьте - так низько, як зможете, утримуючи обертання обруча. Зафіксуйте в напівприсіданні і обертайте обруч в такому положенні декілька хвилин в одну сторону і декілька хвилин в іншу. Ця вправа з хула-хупом ефективно для м'язів стегон і сідниць.

Номер слайду 10

5. «Обертання з присідом» Поставте ноги на ширині плечей, почніть обертати обруч і одночасно робіть повільні присідання - настільки глибоко, наскільки зможете робити це, не втрачаючи обертання обруча.

Номер слайду 11

6. «Обертання обруча поперемынно на стегнах и талії» Почніть обертати обруч на талії, потім дозвольте йому опуститися на стегна. Пообертайте обруч на стегнах і дозвольте йому піднятися на талію. Чергуйте положення обруча кілька разів. Потім повторіть вправу, обертаючи обруч в іншу сторону.

Номер слайду 12

Висновок. Так само, обруч, звичайно ж, використовується ще в багатьох сферах життя людини і має багато застосування в житті. Його вплив дуже важливий для організму людини, воно зміцнює здоров'я, тримає тіло в фізично спортивному стані, якщо ви не можете виконувати інші фізичні вправи.

pptx
Додано
11 квітня 2020
Переглядів
1245
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку