Презентація "Як буря поміняла вивіски"

Про матеріал
Презентація на урок читання у 2 класі. Г.К.Андерсен "Як буря поміняла вивіски". Цікаві завдання, різнобарвні слайди сподобаються вам та вашим учням.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Г. К. Андерсен “Як буря поміняла вивіски”Підготувала: вчитель початкових класів. КСШ 9 Щербак Наталія Владиславівна

Номер слайду 2

— Сьогодні читатимемо авторську (літературну) казку. Її написав всесвітньовідомий казкар Ганс Крістіан Андерсен. Вам, мабуть, відомі його казки «Дюймовочка», «Снігова королева», «Гидке каченя».

Номер слайду 3

• Щоденні 5. «Слухаю і розумію».— Яка пригода трапилася в містечку? — В яку пору року відбувались події?— Чи могло таке відбуватися насправді?

Номер слайду 4

Щоденні 5. «Збагачую свій словниковий запас». Бакалійна крамниця — крамниця, де продають продукти харчування. Корчма — заклад, де можна харчуватися. Форель — вид риби. Хурделиця — завірюха.

Номер слайду 5

• Вправа «Хвости»o Ось так можна було…o Звідти пустун перечепив назву на школу … o Колись давно зима… o Ноги самі крокували… o Вітер точно мав якийсь намір…

Номер слайду 6

Рефлексійна вправа «Веселка». Червона смужка — я не міг / не могла, не хотів / не хотіла це робити. Помаранчева — я хотів / хотіла це робити, але не вдалося. Жовта — я це робив / робила з допомогою. Зелена — я це робив / робила, хоча були помилки. Блакитна — я це зробив / зробила, але не відразу. Синя — я це зробив / зробила. Фіолетова — це було дуже просто!

Номер слайду 7

pptx
Додано
15 лютого 2022
Переглядів
660
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку