Презентація з літературного читання. 3 клас. Урок позакласного читання на тему «Раз добром зігріте серце — вік не охолоне»

Про матеріал

Презентація з літературного читання. 3 клас.

Урок позакласного читання на тему «Раз добром зігріте серце — вік не охолоне»

Презентація з літературного читання.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Раз добром зігріте серце — вік не охолоне»

Номер слайду 2

Номер слайду 3

СКОРОМОВКАХом’ячок наш захворів – Хтось холодним напоїв. Хом’ячкові нудно в ліжку,Ходить в гості сіра мишка. О. Кононенко

Номер слайду 4

«Раз добром зігріте серце — вік не охолоне» УСНИЙ ЖУРНАЛ

Номер слайду 5

АСОЦІАТИВНИЙ КУЩД О Б Р О

Номер слайду 6

ВПРАВА «АКВАРІУМ»І група – На ваш погляд, яких людей більше добрих чи злих?ІІ група – Ви зустрічали добрих людей? Назвіть їх. ІІІ група – Чи вмієте ви бути добрими? ІV група – А ви б хотіли бути чарівниками? Чому? 

Номер слайду 7

Учитель, директор, клас, горбатенька … Яринка, мама, маленька сорочка …Сергійко, Петро, Максим, Гриць, квітка …Марійка, Миколка, Лариса, піжмурки …Учителька Катерина Іванівна, учні, голубе небо, Валя …Вікторина « З якого це оповідання?»

Номер слайду 8

Перша сторінка «Учитель добра і краси»

Номер слайду 9

Друга сторінка«Людина красна не словами, а добрими ділами»

Номер слайду 10

«Який слід повинна залишити людина на землі?»

Номер слайду 11

РОБОТА В ГРУПАХI група «Красиві слова і красиве діло»II група « Соромно перед соловейком»III група «Камінь»IV група « Як Сергійко навчився жаліти»

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Третя сторінка «Важко бути людиною»10 правил життя. Не можна ледарювати, коли всі працюють. Не можна сміятися над старістю і старими людьми, про старість треба говорити тільки з повагою. Не можна заходити в суперечку з шанованими і дорослими людьми, особливо зі старшими. Не можна виявляти незадоволення тим, що в тебе немає якоїсь речі. Не можна допускати, щоб мати давала тобі те, чого вона не бере собі. Не можна робити того, що засуджують старші. Не можна залишати старшу рідну людину одинокою. Не можна збиратися в дорогу, не спитавши дозволу і поради в старших. Не можна сідати до столу, не запросивши старших. Не можна сидіти, коли стоїть доросла, особливо літня людина, тим більше жінка.

Номер слайду 14

Торбинка знань. Добре серце, як …. Усе добре хай збирається, а зле … Усе добре пам’ятай, а зла … Роби добро, воно дорожче від … Не одежа красить людину, а … сонечко в небінехай минаєтьсяуникайзолотадобрі діла

Номер слайду 15

pptx
Додано
16 липня 2018
Переглядів
1448
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку