Презентація "Загрози, що походять з Інтернету"

Про матеріал
Завдання: - визначити основні небезпеки, які можуть спіткати дітей у мережі Інтернет; - сприяти формуванню навички адекватного реагування на небезпеки мережі; - розвивати культуру поведінки в Інтернеті.
Перегляд файлу

image

image

image

image

хакерство незаконне проникнення в чужий комп’ютер з метою заволод ння нформац ї;  комп’ютерн в руси – це спец альн програми здатн без в дома та згоди користувача проникати в комп’ютер , псувати або знищувати папки, файли. розм щення неправдивої нформац ї неможливо знайти автора  притягти до в дпов дальност .

 

Трол нг

image-розм щення в Інтернет ( На форумах в дискус йних групах, блогах та н) провокац йних пов домлень з метою викликати флейм, конфл кти м ж учасниками, взаємн образи

К бербул нг

image-(к бер-знущання) - це в ртуальний терор, найчаст ше п дл тковий. image Використання особистої нформац ї image Анон мн погрози

image Пересл дування

image Хепп слеп нг

imageФ шинг (англ. Phishing, в д fishing - риболовля, видобування) вид нтернет-шахрайства, зметою отримання доступу до конфед ц йної нформац її користувач в (лог н в  парол в). Ф шингов пов домлення спонукають до негайних д й, не залишаючи часу на роздуми.

imageГрум нг — це встановлення дорослими дружн х та дов рливих в дносин з неповнол тн ми особами через Інтернет для шантажування та залякування.

pdf
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
18 лютого 2023
Переглядів
110
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку