Презентація "Закріплення знань про часові форми дієслів"

Про матеріал

Презентація до уроку з української мови з використанням здоров'язбережувальних технологій

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок з української мови Тема: Закріплення знань про часові форми дієслів. Підготувала вчитель початкових класів Мелітопольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Мелітопольської міської ради Запорізької областівищої категоріїКитманова Ніна Вікторівна3 клас

Номер слайду 2

Вранці ми прийшли до школи,Привітались посміхнулись. Нам в долоні світить сонце,До знання відкрий віконце. Ми готові до навчання,Всі проявимо старання.

Номер слайду 3

Перевірка домашнього завдання. Здоровому все на здоров’я йде. До старості баба на базар ходила, а здоров’я так і не купила. Голова в холоді, ноги в теплі, проживеш довгий вік на землі.

Номер слайду 4

Складіть з поданих слів прислів'я Здоров’я, вік, біда, не знати, мати. Здоров’я мати - вік біди не знати.

Номер слайду 5

Дуже важливо зустрічати день з надією, робити ранкову зарядку. Треба займатися фізкультурою, спортом. Необхідно правильно організувати свій відпочинок. Обов’язково вживати корисну їжу.

Номер слайду 6

Завдання за вибором. Доповни вірш. Я здоров’я добре…,Бо про нього з малку … . Рушником я … , І зарядкою… . Добре … всі продукти,Досхочу … фрукти. Будемо все це …І на світі довго … . Дати відповіді на запитання. Чи ведеш ти здоровий спосіб життя?Що робиш вранці кожного дня?Яку їжу вживаєш?Чи дотримуєшся режиму дня?

Номер слайду 7

Дотримуюсь режиму дня. Слідкую за особистою гігієною. Поєдную працю і відпочинок. Правильно харчуюсь. Ставлюсь доброзичливо до оточуючих. Займаюся фізкультурою і спортом. Я

Номер слайду 8

Домашнє завдання. Скласти твір – мініатюру

Номер слайду 9

Я знаю, що…Я знаю, як…Я знаю навіщо…

Номер слайду 10

Я бажаю вам здоров'я

pptx
Додано
29 жовтня 2021
Переглядів
457
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку