Презентація "Заміна одних одиниць вимірювання величин іншими. Розв’язування задач на дві дії та складання обернених задач. Візитна картка Тихого океану.

Про матеріал
Презентація "Заміна одних одиниць вимірювання величин іншими. Розв’язування задач на дві дії та складання обернених задач. Візитна картка Тихого океану" для інтегрованого уроку в 4 класі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Заміна одних одиниць вимірювання величин іншими. Розв’язування задач на дві дії та складання обернених задач. Візитна картка Тихого океану.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

З МАТЕМАТИКИ ТА ПРИРОДОЗНАВСТВА

Номер слайду 5

ЗАДАЧІ УРОКУ: ЗНАТИ : відомості про Тихий океан;ВМІТИ: *працювати з картою;*розв’язувати задачі та приклади, Удосконалювати екологічну і математичну культуру;Берегти довкілля.

Номер слайду 6

Мозковий штурм- На які океани поділяють Світовий океан ?- Покажіть ці океани на карті.- Які материки обмежують Тихий океан ? Покажіть на карті.- Які величини ми вивчили ? - В чому вимірюється маса ? довжина ? час ? вартість ? місткість ?

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Хвилинка каліграфії

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Фернан магеллан

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Задача 342І – 16кг розклали по 7 кг у ? ящиківІІ – 19 кг

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Задача 340100 кг – 18 кг900 кг - ?

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Задача 3474 кг – 3 кг1ц 20 кг - ?

Номер слайду 17

Гра «незакінчене речення»1. Світовий океан поділяють на …2. Площа поверхні Тихого океану…3. Найбільша ширина …4. Середня глибина…5. Найбільша глибина…6. Найбільший острів…

pptx
Додано
13 листопада 2019
Переглядів
1154
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку