Презентація " Журнали та газети - наші друзі"

Про матеріал

Матеріал даної презентації розрахований для одного з уроків позакласного читання . Він дасть змогу вчителеві ознайомити з окремими періодичними виданнями розрахованими для дітей молодшого шкільного віку.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок позакласного читання 3 клас Підготувала: учитель початкових класів Кліщинського НВК Литовченко А.М

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

ГАЗЕТА – періодичне, переважно щоденне друковане на великих аркушах паперу видання, яке містить матеріали про поточні події нашої Батьківщини. ЖУРНАЛ – це періодичне видання, яке виходить під постійною назвою, має свої рубрики, містить статті з різних питань.

Номер слайду 6

с м а л я т к о ф щ я п і з н а й к о е р с о н я ш н и к д й б а р в і н о к ш в ж с т е ж к а ю і ч я б л у н ь к а ї с м а л я т к о ф щ я п і з н а й к о е р с о н я ш н и к д й б а р в і н о к ш в ж с т е ж к а ю і ч я б л у н ь к а ї с м а л я т к о ф щ я п і з н а й к о е р с о н я ш н и к д й б а р в і н о к ш в ж с т е ж к а ю і ч я б л у н ь к а ї с м а л я т к о ф щ я п і з н а й к о е р с о н я ш н и к д й б а р в і н о к ш в ж с т е ж к а ю і ч я б л у н ь к а ї с м а л я т к о ф щ я п і з н а й к о е р с о н я ш н и к д й б а р в і н о к ш в ж с т е ж к а ю і ч я б л у н ь к а ї с м а л я т к о ф щ я п і з н а й к о е р с о н я ш н и к д й б а р в і н о к ш в ж с т е ж к а ю і ч я б л у н ь к а ї с м а л я т к о ф щ я п і з н а й к о е р с о н я ш н и к д й б а р в і н о к ш в ж с т е ж к а ю і ч я б л у н ь к а ї

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

ppt
Додано
13 травня 2018
Переглядів
1670
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку