Презнтація "Засоби догляду за шкірою обличчя"

Про матеріал
Якщо людина знає свій тип шкіри (визначено візуально чи за тестом, або після відвідування лікаря-косметолога), то важливо правильно дібрати відповідні засоби догляду за шкірою. .засоби догляду за шкірою поділяють на основні та додаткові.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Засоби догляду за шкірою обличчя

Номер слайду 2

Ще в Давньому Римі все населення (і чоловіки, і жінки) незалежно від рангу широко використовувало косметичні засоби. Особливо цінувалися ароматичні настоянки та есенції для обличчя й тіла. Сьогодні багато людей користується різноманітними сучасними й традиційними косметичними засобами.

Номер слайду 3

Якщо людина знає свій тип шкіри (визначено візуально чи за тестом, або після відвідування лікаря-косметолога), то важливо правильно дібрати відповідні засоби догляду за шкірою. засоби догляду за шкірою поділяють на основні та додаткові

Номер слайду 4

До основних засобів догляду за шкірою належать: очищувальне молочко для обличчя, мило, очищувальні креми, тонізуючі та зволожуючі засоби, засоби для зняття макіяжу.

Номер слайду 5

Використання додаткових засобів сприяє підтримці здорового стану шкіри обличчя. Маски для обличчя — це сильнодіючі косметичні засоби, які або збільшують глибину очищення шкіри або різко збільшують уміст вологи в ній. Косметичні маски — це засоби, які дають швидкий результат з догляду за шкірою обличчя. Щоб отримати гарний ефект, маска має підходити до типу шкіри. Але слід пам’ятати, яке б призначення не мали маски, їх не можна накладати під очі.

Номер слайду 6

Зволожувальні маски для сухої шкіри залишають на обличчі на 5–10 хв, а потім знімають за допомогою серветки. За допомогою таких масок можна попередити появу сухих ділянок шкіри, її лущення, дрібні зморшки.

Номер слайду 7

Маски на основі глини та лікувальної грязі — корисні для жирної шкіри, бо поглинають надлишок жиру і бруд, який є на поверхні шкіри, роблять шкіру чистою і свіжою. За допомогою таких масок можна закрити розширені пори, позбавитися від блиску і прищів.

Номер слайду 8

Очищувальні маски наносять на обличчя товстим шаром і не змивають до тих пір, поки вона не засохне. Під час змивання дрібненькі абразивні частинки видаляють з обличчя ороговілий шар шкіри. Плівкові маски підходять для будь-якого типу шкіри. На обличчя наносять шар гелю, чекають поки він засохне, а потім знімають. Неконцентрований склад маски освіжає жирні ділянки обличчя і одночасно живить суху шкіру.

Номер слайду 9

Маски з гелю призначені як для чутливої, так і для жирної шкіри. Вони діють на шкіру заспокійливо. Такі маски корисні після довгочасного перебування на сонці.

Номер слайду 10

Пам’ятайте! Перед накладанням будь-якої маски обличчя необхідно очистити. Після знімання маски необхідно сполоснути обличчя теплою водою, а потім скористатися зволожувальним кремом.

pptx
Додано
7 жовтня 2020
Переглядів
1080
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку