Презентація до теми уроку "Перли"

Про матеріал

Даний матеріал можна використати до занять з виготовлення виробів бісером. Провідним завданням учителя є реалізація очікуваних результатів, навчально-пізнавальної діяльності учнів.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Перли. Підготувала: Турик Людмила Іванівна

Номер слайду 2

План навчального проекту{7 E9639 D4-E3 E2-4 D34-9284-5 A2195 B3 D0 D7}Автор навчального проекту: Прізвище, ім’я по-батькові : Турик Людмила Іванівна. Назва навчального закладу: Загальньоосвітня школа I-III ступеняс. Залізниця. Любешівського р-ну. Волинської обл. Місто, село:с. Залізниця

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Заморочка. Дорогі учасники клубу "Чомучок" пропоную вам трішки поморочитись і розгадати головоломку.

Номер слайду 5

Вашій увазі пропонується п’ять листочків. На кожному листку написані літери. Якщо правильно поміняти їх місцями, то дізнаємось давнє мистецтво рукоділля. БЕРІС

Номер слайду 6

Отже, ваше завдання:1. Подумайте над своїм власним задумом.2. Підберіть матеріали та інструменти.3. Слідкуйте за правилами з техніки безпеки.4. Створіть власну прикрасу.5. Творчий захист задуманого проекту.

Номер слайду 7

Батьківщина бісеру ─ стародавній Єгипет,де виготовляли скляні штучні перлинки,які по-арабськи називали «бусра». Звідси й пішла його назва.

Номер слайду 8

Дрібні, круглі або гранчастінамистинки зі скла, металу,фарфору в руках майстринь ставаливитонченими, неповторнимишедеврами.

Номер слайду 9

Бісерні оздоби взагалі є в усьому світі. Вони прикрашають одяг багатьох народів. Давайте і ми спробуємо пофантазувати та виконати власноруч якусь прикрасу

Номер слайду 10

Безсумнівно,одяг єгипетської цариці Клеопатриприкрашали саме вироби з бісеру

Номер слайду 11

Фантазія перлів Над презентацією працювали:

Номер слайду 12

Після відвідування бібліотеки у нас виникла ідея створення прикрас своїми руками

Номер слайду 13

Група "Чомучок" вирішила поцікавитись історією народних промислів Вирішили відвідати бібліотеку. Там ми знайшли цікаву книгу, у якій було описано, що жінки робили прикраси з того, що Бог пошле

Номер слайду 14

Зацікавившись історичними даними Іванка вирішила виготовити деревце щастяІнна зацікавилась виготовленням оригінального талісмана «Бджілки»

Номер слайду 15

Альона і Віта дуже сумують за літом, тому вирішили виготовити вишневе деревце

Номер слайду 16

Що ж у нас вийшло?

Номер слайду 17

Ішовши гуляти, Тетянка вирішила, що їй необхідна маленька дрібничка для телефона

Номер слайду 18

Марія вирішила подарувати для вчительки гарненький букет квітів

Номер слайду 19

Висновок: Не переживайте, якщо ваш виріб має вигляд іншої форми не такий, як на картинках. Вигляд на них ─ це стимул для роботи. Вибирайте те, що вам довподоби і складайте свою фантазію по своєму смаку.

pptx
Додано
18 березня 2018
Переглядів
858
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку