Проект "Краса і користь кристалів"

Про матеріал
В презентації зазначено мету, завдання, очікувані результати та етапи підготовки до проекту "Краса і користь кристалів"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Проблема: як навчити учня дослідити залежність фізичних властивостей речовин від будови речовини, типу кристалічної гратки?

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Завдання: Поглибити знання про кристалічні ґратки та властивості твердих речових залежно від типу хімічного зв’язку ; залучити учнів до пошуково –дослідницької роботи; розвинути вміння самостійно аналізувати, порівнювати інформацію і робити висновки; Розвинути навики творчого мислення при проектуванні.

Номер слайду 4

Очікувані результати: Покращення знань з теми « Хімічний зв’язок» Покращення навиків роботи з речовинами, мережею Інтернет, довідковою літературою; Підвищення рівня співпраці між учнями; Отримання учнями позитивних балів за завдання та задоволення від виконаної роботи.

Номер слайду 5

Характеристика проекту: навчально – інформаційний, короткотривалий, груповий. Кінцевий результат: нові набуті знання та навики.

Номер слайду 6

Опрацювати інформацію про кристалічні гратки та залежність фізичних властивостей речовин від типів кристалічних граток. Виконавши домашній експеримент, здійснити дослідження фізичних властивостей (розчинності у воді, температури плавлення) запропонованих речовин (кухонна сіль, цукор, лід, пісок, мідь, залізо) з різними типами кристалічних граток. Можна проявити креативність обравши інші речовини та отримати за це додаткові бали.

Номер слайду 7

Скористатись довідковою літературою, щоб підтвердити чи спростувати результати своїх досліджень. Зробити висновки. Обрати форму презентації виконаних дослід-жень та отриманих результатів (покрокова фотосесія, відеоролик, мультимедійна презентація, плакат…). Оформити матеріали проекту ,вказати літературні джерела та інтернет –ресурси. Презентувати свою роботу.

ppt
Додано
1 жовтня 2019
Переглядів
1537
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку