Проектування інноваційного освітнього середовища для навчання першокласників у Новій українській школі

Про матеріал

Нова українська школаце школа для життя у XXI столітті.

«Суть нової української школи полягає в тому, щоб перейти від школи, де дітей напихають знаннями, до школи компетентностей XXI століття, школи для життя. Тобто така школа має складися не лише зі знань, а вміння ці знання застосовувати у практичних ситуаціях, для особистісного, професійного розвитку, а також цінності, які допомагають орієнтуватися в сучасному інформаційному просторі. Це вимагає нового змісту освіти, нових методик викладання вчителів, нового освітнього середовища»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Проектування інноваційного освітнього середовища для навчання першокласників у Новій українській школі

Номер слайду 2

«Нова українська школа — це школа для життя у XXI столітті.«Суть нової української школи полягає в тому, щоб перейти від школи, де дітей напихають знаннями, до школи компетентностей XXI століття, школи для життя. Тобто така школа має складися не лише зі знань, а вміння ці знання застосовувати у практичних ситуаціях, для особистісного, професійного розвитку, а також цінності, які допомагають орієнтуватися в сучасному інформаційному просторі. Це вимагає нового змісту освіти, нових методик викладання вчителів, нового освітнього середовища»

Номер слайду 3

Зміна організації простору класу

Номер слайду 4

Запровадження ІКТ в освітній галузі

Номер слайду 5

Сучасна бібліотека в кожній школі

Номер слайду 6

Сучасне освітнє середовище,яке забезпечить необхідні умови , засоби і технології для навчання учнів і вчителів не лише в приміщенні школи.

Номер слайду 7

pptx
Додано
27 червня 2018
Переглядів
2165
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку