Проміжний контроль з української літератури за результативністю дистанційного навчання учнів 9 класу під час призупинення освітнього процесу в умовах карантину

Про матеріал
Представлений матеріал може бути використаний для реалізації проміжного контролю за результативністю однієї з форм дистанційного навчання школярів під час призупинення освітнього процесу в умовах карантину. Дидактичний матеріал до уроків української літератури у 9 класі скомпонований блоками за темами, винесеними на опрацювання здобувачами освіти.
Перегляд файлу

Українська література, 9 клас

І блок проміжних контролюючих завдань

Т.Шевченко. Поема «Кавказ»

Шановний учню, виконуй завдання безпосередньо на цьому ж листку: вписуй, обводь правильну відповідь, складай схему , встановлюй відповідності тощо.

1.Прочитана тобою поема – це відгук Т.Шевченка на загарбницьку політику Росії на Кавказі. Коротко напиши, чи актуальна (важлива) тема твору в наш час.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ІІ блок проміжних контролюючих завдань

Т.Шевченко. Послання «І мертвим, і живим, і ненародженим…»

Шановний учню, виконуй завдання безпосередньо на цьому ж листку: вписуй, обводь правильну відповідь, складай схему , встановлюй відповідності тощо.

1.Познач усі правильні відповіді. У цьому творі Т.Шевченко фіксує не усвідомлені суспільною думкою

  • лібералізм;
  • демагогію;
  • фальшивий патріотизм;
  • прояв самодержавства;
  • народолюбство.

2.Випиши з твору афоризми (вислови, що стали крилатими).

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

ІІІ блок проміжних контролюючих завдань

Т.Шевченко. Поема «Катерина»

Шановний учню, виконуй завдання безпосередньо на цьому ж листку: вписуй, обводь правильну відповідь, складай схему , встановлюй відповідності тощо.

1.Установи відповідність між назвою структурного елементу та його характеристикою. Запиши під табличкою відповіді у нерозгорнутій формі.

Назва структурного елементу

Характеристика

1.Пролог

А Звернення поета до дівчат із застереженням не кохатися із москалями

2.Епілог

Б Кохання і розлука Катерини з офіцером

3.Кульмунація

В Катерина залишає рідну домівку за наказом батьків

4.Розв'язка

Г Зустріч героїні з москалем; її самогубство

5.Зав'язка

Д Життєва доля Івася - байстрюка, його випадкова зустріч з батьком

____________________________________________________________________________-

 

 

 

docx
Додано
23 березня 2020
Переглядів
488
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку