Психолого-педагогічна характеристика

Про матеріал
Поданий матеріал містить характеристику навчальної діяльності та навчальних результатів за вимогами НУШ учениці 3 класу
Перегляд файлу

Управління освіти і науки Сумської міської ради

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА СУМСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

І-ІІІ СТУПЕНІВ №22 ІМЕНІ ІГОРЯ ГОЛЬЧЕНКА СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

вул. Ковпака, 57, м. Суми, 40031,

тел. (0542) 245-188 E-mail: zosh221sumy@ukr.net

Код ЄДРПОУ 14014201

Характеристика

Прядченко Олександри Олексіївни,

                                                  19.05.2015 року народження,

                                учениці 3-В класу,

                                                  КУ Сумська ЗОШ №22 СМР

Прядченко Олександра навчається в КУ Сумська ЗОШ №22 СМР з

1 вересня 2021 року. Учениця виявляє цілеспрямованість та інтерес до навчання, відповідально ставиться до виконання завдань. Співпрацює з іншими дітьми, керує емоціями. Планує і контролює хід виконання навчальних завдань, оцінює результат своєї роботи. Бере відповідальність за свої дії, пропонує шляхи розв’язання проблем, критично оцінює свої дії та дії інших.

 Пише розбірливо, дотримується граматичних і орфографічних норм,  перевіряє і редагує написане. Будує зв’язні висловлювання, досліджує мовні одиниці та явища. Володіє повноцінною навичкою читання вголос і мовчки.

Аналізує прочитаний текст, висловлює й обґрунтовує власне ставлення щодо прочитаного, формулює висновки. Визначає фактичний зміст, тему, основну думку, пояснює причинно-наслідкові зв’язки сприйнятого на слух висловлення.

 Читає, записує, утворює, порівнює числа, визначає розрядний склад числа

Володіє навичками додавання і віднімання, множення і ділення чисел. Читає і записує математичні вирази, у тому числі і змінною, знаходить їх значення. Розв’язує рівняння, добирає розв’язок нерівності зі змінною. Аналізує текст задачі, створює за потреби модель, обґрунтовує спосіб розв’язування, розв’язує задачу. Розпізнає, будує геометричні фігури, конструює об’єкти з геометричних фігур. Оперує величинами. Використовує для вимірювання величин доцільні одиниці вимірювання, користується приладами для вимірювання.               Встановлює взаємозв’язки між об’єктами неживої і живої природи, розрізняє рукотворні об’єкти, виготовлені з природних і штучних матеріалів.

Описує зміни, які відбуваються в природі, встановлює причинно-наслідкові зв’язки між ними. Пояснює залежність життя організмів від умов існування, правила природоохоронної поведінки, дотримується цих правил. Пояснює на прикладах, що означає бути громадянином України. Пояснює свої права і обов’язки в сім’ї, в школі, громадських місцях; аргументовано визначає перевагу добрих взаємин над конфліктами. Розрізняє першочергові і другорядні потреби, пояснює важливість помірності у споживанні товарів і послуг. Пояснює, від чого залежить безпека в довкіллі; описує можливі ризики поведінки на прикладах. Моделює звернення по допомогу в різні служби у разі небезпечних ситуацій, пояснює можливі наслідки та свої дії.

 Організовує робоче місце за визначеною умовою, дотримується безпечних прийомів праці. Планує послідовність виготовлення виробу за власно обраними технологіями обробки матеріалів та виготовляє його.

 Використовує цифрові пристрої для виконання навчальних завдань. Створює інформаційні продукти (текст, графічне зображення, презентацію) в програмних середовищах. Збирає інформацію за допомогою цифрових пристроїв відповідно до навчальної мети, використовує онлайн середовища для спільної діяльності й обміну думками, дотримується безпечної поведінки під час онлайн-взаємодії.

 Олександра – добра та щира дівчинка. Стосунки з однокласниками та вчителями доброзичливі. Спілкується з учнями класу, має друзів. Реагує на зауваження вчителя. Виконує доручення в класі. Навички самообслуговування розвинені. 

 Мама приділяє належну увагу навчанню і вихованню дитини, тримає постійний зв’язок з класним керівником. Дівчинка має все необхідне шкільне приладдя, охайний одяг та взуття, спортивну форму. Забезпечена гарячим харчуванням за батьківські кошти.

Директор       Тетяна МІРОШНИЧЕНКО 

Класний керівник     Алла ШИСЕЛЬ

 

docx
Додано
27 березня
Переглядів
51
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку