QR коди трейлерів до фільмів та мультфільмів на тему Конфлікт

Про матеріал
QR коди трейлерів до фільмів та мультфільмів на тему Конфлікт, можна використати при підготовці до тренінгових занять, виховних годин або для власного перегляду з метою аналізу представлених ситуацій.
Перегляд файлу

QR коди  трейлерів до фільмів та мультфільмів на тему Конфлікт

Запропоновані сюжети можуть бути використані для підготовки тренінгових занять, виховних годин та для особистого перегляду психологом, класним керівником з метою аналізу наявних ситуацій.

Хф Біллі Елілот

11-річний Біллі Елліот син звичайного шахтаря. В очах своєї родини він обов'язково повинен стати боксером. Але у маленького Біллі інший талант. Одного разу він бачить, як група дівчат займається балетом і розуміє, що йому подобаються танці.

C:\Users\TEN X OS\Desktop\QRкоди до відкритого заняття\mobizon_qrcode_1612531704.gif

 

 

 

 

 

 

Хф Кесс

Старший брат Билли после школы пошёл работать на шахту. Тяжёлая работа сделала его ещё более чёрствым и раздражительным. Для него стало привычным ежедневно ругаться по любому пустяку с домашними. Поэтому Джад был просто взбешён, когда Билли не выполнил его поручение и не сделал выигрышную ставку в день скачек. Жертвой его ярости стал Кес, которому он в отместку свернул шею.

C:\Users\TEN X OS\Desktop\QRкоди до відкритого заняття\mobizon_qrcode_1612531761.gif

 

 

 

 

 

 

Хф Чучело

Лєна Бессольцева (Крістіна Орбакайте) приїжджає в провінційне містечко до свого діда Миколи Миколайовича (Юрій Нікулін), колишнього військового і завзятого колекціонера картин, що мріє створити власну картинну галерею. Лєна йде до школи в 6-ий клас. Її однокласники, що мило посміхаються їй в обличчя, дають зрозуміти дівчинці, що ставляться до неї з презирством. Лєна дуже хоче завоювати симпатію і повагу однокласників, тому у відповідь на їх презирство відповідає усмішкою і у всьому з ними погоджується. Дітям її поведінка здається дивною, і вони дають їй кличку «Опудало»..

C:\Users\TEN X OS\Desktop\QRкоди до відкритого заняття\mobizon_qrcode_1612531978.gif

 

 

 

 

 

Мф Міст (вирішення конфліктної ситуації).

Яскраво ілюструє способи реагування в конфлікті та здатність до прийняття рішень.

C:\Users\TEN X OS\Desktop\QRкоди до відкритого заняття\mobizon_qrcode_1612532641.gif

Мф Команда

Про командний дух та єдинство.

C:\Users\TEN X OS\Desktop\QRкоди до відкритого заняття\mobizon_qrcode_1612532859.gif

 

docx
Додано
13 лютого 2021
Переглядів
382
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку