Рівні й способи доступу. Колективна робота з документами в Інтернеті

Про матеріал
Рівні і способи доступу на Google Диску - це важлива аспект платформи для зберігання та обміну документами та файлами в хмарному сховищі Google Drive. Google Диск дозволяє користувачам спільно працювати над файлами, створюючи умови для спільної роботи, обміну інформацією та зберігання даних в безпечному онлайн-середовищі. Розуміння рівнів і способів доступу на Google Диску є ключовим для користувачів, які хочуть ефективно та безпечно співпрацювати над проектами, навчальними завданнями, бізнес-документами чи будь-якими іншими видами файлів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Рівні й способи доступу. Колективна робота з документами в Інтернеті6 клас НУШ

Номер слайду 2

Рівні й способи доступу. Колективна робота з документами в ІнтернетіІнтернет та цифрові технології в наш час є невід'ємною частиною навчання та роботи. Один із зручних і популярних інструментів для спільної роботи з документами в Інтернеті є Google Диск. Для зручності та безпеки використання такого інструменту важливо розуміти рівні доступу і способи спільної роботи з файлами.

Номер слайду 3

Рівні й способи доступу. Колективна робота з документами в ІнтернетіНа Google Диску (Google Drive) рівні доступу і способи доступу визначають, хто і як може користуватися вашими файлами та документами. Це важливий аспект, оскільки дозвіл на доступ до ваших файлів може визначати, чи зможуть інші користувачі переглядати, редагувати чи коментувати ваші документи

Номер слайду 4

Рівні й способи доступу. Колективна робота з документами в Інтернеті Рівні доступу. Власник (Owner)Редактор (Editor)Переглядач (Viewer)Коментатор (Commenter)Існують наступні рівні та способи доступу: Рівні та способи доступу дозволяють ефективно та безпечно співпрацювати над документами на Google Диску, надаючи необхідний рівень контролю та приватності для ваших файлів та документів. Способи доступу. Посилання (Link Sharing)Доступ по email-адресі (Email Sharing)

Номер слайду 5

Рівні й способи доступу. Колективна робота з документами в ІнтернетіВласник (Owner): Це користувач, який створив файл або документ на Google Диску. Власник має повний контроль над файлом і може редагувати, видаляти, ділитися і надавати доступ іншим користувачам. Він також може призначити інших власників.

Номер слайду 6

Рівні й способи доступу. Колективна робота з документами в ІнтернетіРедактор (Editor): Редактори мають право редагувати файл або документ. Вони можуть змінювати вміст і надавати коментарі. Редактори можуть також ділитися файлами з іншими користувачами, які мають доступ до перегляду або редагування.

Номер слайду 7

Рівні й способи доступу. Колективна робота з документами в ІнтернетіПереглядач (Viewer): Переглядачі можуть лише переглядати вміст файлу або документа. Вони не можуть редагувати чи коментувати файл, але можуть копіювати його для свого Google Диску.

Номер слайду 8

Рівні й способи доступу. Колективна робота з документами в ІнтернетіКоментатор (Commenter): Коментатори можуть залишати коментарі в файлі або документі, але не можуть вносити зміни в його вміст.

Номер слайду 9

Рівні й способи доступу. Колективна робота з документами в ІнтернетіПосилання (Link Sharing): Ви можете створити посилання на свій файл або документ і надати доступ за цим посиланням. Цей спосіб дозволяє швидко ділитися файлами з іншими, навіть якщо у них немає облікового запису Google. Ви можете налаштувати доступ через посилання для перегляду, редагування або коментування.

Номер слайду 10

Рівні й способи доступу. Колективна робота з документами в ІнтернетіДоступ по email-адресі (Email Sharing): Ви також можете надати доступ до файлу або документа, вказавши email-адреси користувачів, з якими ви хочете поділитися. Вони отримають повідомлення з запрошенням до файлу. Ви можете контролювати рівень доступу кожного користувача.

Номер слайду 11

Рівні й способи доступу. Колективна робота з документами в ІнтернетіGoogle Диск особливо корисний для навчальних завдань. Вчителі можуть створювати документи та давати доступ учням для спільної роботи над проектами та завданнями. Учні можуть колективно редагувати документи та обговорювати їх. Важливо дотримуватися правил конфіденційності та встановлювати відповідні рівні доступу в залежності від потреб і мети спільного проекту.

Номер слайду 12

Рівні й способи доступу. Колективна робота з документами в ІнтернетіРівні і способи доступу на Google Диску відіграють важливу роль у спільній роботі з файлами та документами в інтернеті. Розуміння цих аспектів допомагає користувачам ефективно співпрацювати над проектами, зберігати та обмінюватися важливими інформаційними ресурсами. Зазначені рівні доступу, від власника до переглядача, дозволяють керувати правами користувачів та забезпечити безпеку файлів.

Номер слайду 13

Дякую за увагу!

pptx
Додано
15 жовтня 2023
Переглядів
388
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку