Роальд Дал " Чарлі і шоколадна фабрика ". Цікаві пригоди хлопчика Чарлі та його друзів на казковій шоколадній фабриці містера Вонки.

Про матеріал

Є мультимедійним супроводом до 2 уроку розділу Сучасна література. У колі добрих друзів. Презентація розроблена до підручника «Cвітова література»: підручник для 5-го класу загальноосвіт.навч.зак./О.М. Ніколенко, Т.М. Конєва та ін. – К: Грамота, 2013. – 296с.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Цікаві пригоди хлопчика. Чарлі та його друзів на казковій шоколадній фабриці містера Вонка. «Чарлі і шоколадна фабрика»Небезпечна подорож у світ дивовижних фантазій. Р. Дал

Номер слайду 2

Віолета Борігард Майк ТівіАвгуст Глуп Чарлі Бакет Верука Солт Головні герої казки

Номер слайду 3

Прийом «Шоколадний килимок»1. Дата народження Роальда Дала 1916рік?  2. Роальд Дал писав тільки про війну?  3. У містечку  Лландаффі народився письменник? 4. Щасливчиків які отримали золоті квитки було п΄ятеро? 5. Над книжкою «Чарлі шоколадна фабрика»письменник працював у веселий період  свого життя?6. Чарлі був найщасливішою дитиною у світі ? 7. Містер Віллі Вонка був директором  шоколадної фабрики?

Номер слайду 4

Кросворд

Номер слайду 5

Золотий квиток

Номер слайду 6

Номер слайду 7

{2 D5 ABB26-0587-4 C30-8999-92 F81 FD0307 C}Галявина під землею. Шоколадний водоспад, який змішує всі інгредієнти, трава з цукрової вати, шоколадна ріка, яхта з карамельки. Цех винаходів. Вічні барбариси (для дітей, яким мало давали кишенькових грошей), іриски, від яких росте волосся та борода, жуйка, що заміняє обід, вечерю. Рожевий тунель. Двері з написом «фіалковий крем», «боби високі, мов тополя», «зефірні подушечки», «лизальні шпалери», «гаряче морозиво»Горіховий цех. Білки самі лущать горіхи. Скляний ліфт. Через скло можна побачити гори грильяжу, хуртовини з цукрової пудри. Телевізійний цех. Через телевізор передали шоколад. Умпа-лумпи. Гномики, які працюють на фабриці, завжди веселі, співають пісніЧудеса фабрики містера Вонки

Номер слайду 8

Чарлі – власник фабрики

pptx
Додано
9 березня 2018
Переглядів
14127
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку