Роздаткові матеріали "Мої ресурсні техніки"

Про матеріал
Роздаткові матеріали "Мої ресурсні техніки" можуть стати в нагоді всім, хто потребує актуальних сучасних порад для підтримки свого психологічного здоров'я та пошуку і миттєвого використання простих, дієвих психологічних технік, що завжди с тобою, не потребують ніяких додаткових матеріалів, – тільки ТИ і ТВОЇ ОСОБИСТІ маленькі ПОРАДИ! Чи під час підготовки до якось тематичного заходу, на кшталт "ЕМОЦІЇ ТА ПОЧУТТЯ ТРИВОЖНОГО КОЛА? ЯК ВПОРАТИСЯ?" Хай вам щастить!
Перегляд файлу

image

Вп рава «Афірмації»

Мета: формування позитивного мислення.

 Автор афірмацій - Луїза Хей.

 

ЖИТТЯ ПІДТРИМУЄ МЕНЕ

image   Життя створило мене для реалізації моїх можливостей.   Я довіряю Життю і Життя завжди оберігає мене. Я у безпеці.

  Я ЛЮБЛЮ ЖИТТЯ

 Моє невід'ємне право з народження - жити повно і вільно. Я даю життю саме те, що хочу отримати від життя. Я щаслива (щасливий), що я живу. Я люблю життя!

 Я СПОКІЙНА (СПОКІЙНИЙ)

 Божественний спокій і гармонія оточують мене і живуть в мені. Я відчуваю терпимість, співчуття і любов до всіх людей, включаючи себе.

МЕНІ НАЛЕЖИТЬ ВЕСЬ ЧАС В СВІТІ

У мене дуже багато часу для кожної справи, яку необхідно зробити сьогодні. Я сильна особистість, тому що я вибираю життя в Даному Моменті. Тут і зараз все добре.

ВСЕ ДОБРЕ В МОЄМУ СВІТІ

Все в моєму житті йде правильно, зараз і завжди.

Афірмації - це формули самонавіювання, якіВсе в моєму житті йде правильно, зараз і завжди. ВСЕ ДОБРЕ В МОЄМУ СВІТІ допомагають людині налаштувати свою

свідомість на позитивну хвилю,

image

image Практичні пора від відомого психотерапевта Пітера

image

Левіна, які швидко повертають відчуття стабільності і кордонів.

 

Самообійми: покладіть одну руку під пахву іншої, а потім другою рукою обхопіть себе так, щоб долоня припала на плече. Ви себе обіймаєте і відчуваєте свої кордони – «де я починаюся і де закінчуюся». Зрозуміти цю позицію вам допоможе Рисунок

image

image

 

 Якщо від тривоги перехоплює подих – покладіть одну долоню на лоб, другу на груди. Зробіть кілька вдихів-видихів. Потім переведіть руку з чола на живіт: одна рука на животі, друга на грудях.

Вдих - видих.

 

 

pdf
Додано
10 листопада 2021
Переглядів
1197
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку