ОЦІНКА МОРОЗИВА ЗА ПОКАЗНИКАМИ МАРКУВАННЯ
Ознаки маркування |
ТМ «Рудь» |
ТМ «Ласунка» |
ТМ «Хрещатик» |
ТМ «Три ведмеді» |
Товарний знак (назва торгової марки) |
|
|
|
|
Назва харчового продукту |
|
|
|
|
Перелік інгредієнтів |
|
|
|
|
Кількість харчового продукту (Маса нетто) |
|
|
|
|
Термін придатності (вписати кількість днів придатності) |
|
|
|
|
Умови зберігання |
|
|
|
|
Місцезнаходження (адреса виробника) |
|
|
|
|
Країна походження (штрих-код EAN) |
|
|
|
|
Інформація про поживну цінність (білки, жири, вуглеводи) |
|
|
|
|
Знак якості |
|
|
|
|
Якість та чіткість друку на етикетці |
|
|
|
|
ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА |
|
|
|
|
*наявність чи відсутність ознак маркування ставимо позначку “+” і “-” у відповідності;
*у рядку «Загальна оцінка» підраховуємо кількість позначок “+” і вписуємо цифру.
ОЦІНКА МОРОЗИВА ЗА БІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
Торгова марка морозива |
Енергетична цінність |
Жири, г |
Вуглеводи, г |
Білки, г |
Сіль, г |
|||
кДж |
kcal |
|
насичені |
|
цукрози |
|||
Пломбір ТМ «Рудь» |
|
|
|
|
|
|
|
|
Пломбір ТМ «Ласунка» |
|
|
|
|
|
|
|
|
Пломбір ТМ «Три ведмеді» |
|
|
|
|
|
|
|
|
Пломбір ТМ «Хрещатик» |
|
|
|
|
|
|
|
|
ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА |
|
|
|
|
|
|
|
|
ОЦІНКА МОРОЗИВА ЗА ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
Хімічна ознака |
Пломбір ТМ «Рудь» |
Пломбір ТМ «Ласунка» |
Пломбір ТМ «Три ведмеді» |
Пломбір ТМ «Хрещатик» |
Консистенція при кімнатній температурі |
|
|
|
|
Консистенція після нагрівання |
|
|
|
|
Активна кислотність (рівень рН) |
|
|
|
|
Крохмаль |
|
|
|
|
Харчові добавки |
|
|
|
|
ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА |
|
|
|
|
Характеристика органолептичних показників
Назва показника |
Характеристика морозива |
|
без харчових добавок або наповнювачів |
з харчовими добавками або наповнювачами |
|
Колір |
Від білого до світло-жовтого |
Обумовлений кольором застосованого наповнювача |
Консистенція |
Однорідна, з порушеним або непорушеним згустком, у міру щільна. |
З частками внесених добавок або наповнювачів, які розподілені за всією масою морозива або шарами |
Смак і запах |
Солодкий, без сторонніх присмаків і запахів |
У міру солодкий, з присмаком відповідного наповнювача або ароматизатора |
ОЦІНКА МОРОЗИВА ЗА ОРГАНОЛЕПТИЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
Ознаки |
ТМ «Рудь» |
ТМ «Ласунка» |
ТМ «Хрещатик» |
ТМ «Три ведмеді» |
Колір |
|
|
|
|
Консистенція |
|
|
|
|
Смак |
|
|
|
|
ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА |
|
|
|
|
*оцінка здійснюється за 10-ти бальною шкалою;
*у рядку «Загальна оцінка» підраховуємо показники.
ПІДСУМКОВА ОЦІНКА ЯКОСТІ МОРОЗИВА
(маркування, біологічні, хімічні та органолептичні показники)
Ознаки маркування |
ТМ «Рудь» |
ТМ «Ласунка» |
ТМ «Хрещатик» |
ТМ «Три ведмеді» |
Показники маркування |
|
|
|
|
Біологічні показники |
|
|
|
|
Хімічні показники |
|
|
|
|
Органолептичні показники |
|
|
|
|
ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА |
|
|
|
|
*у рядку «Загальна оцінка» підраховуємо показники.