Роздатковий матеріал здобувачам освіти для інтегрованого заняття з дисциплін: економіка підприємства & хімія

Про матеріал
Роздатковий матеріал здобувачам освіти для інтегрованого заняття з дисциплін: економіка підприємства & хімія. Рівень освіти - фахова передвища освіта Спеціальність - 072 Фінанси, банківська справа та страхування ОПП – Фінанси, банківська справа та страхування ТЕМА: ЯКІСТЬ І КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, РОБІТ, ПОСЛУГ
Перегляд файлу

 

Морозиво ріжок

Екологічні знаки на упаковках товарів (II частина). читайте на сайті Хмарка 

 

ОЦІНКА МОРОЗИВА ЗА ПОКАЗНИКАМИ МАРКУВАННЯ

Ознаки маркування

ТМ

«Рудь»

ТМ

«Ласунка»

ТМ

«Хрещатик»

ТМ

«Три ведмеді»

Товарний знак (назва торгової марки)

 

 

 

 

Назва харчового продукту

 

 

 

 

Перелік інгредієнтів

 

 

 

 

Кількість харчового продукту (Маса нетто)

 

 

 

 

Термін придатності

(вписати кількість днів придатності)

 

 

 

 

Умови зберігання

 

 

 

 

Місцезнаходження (адреса виробника)

 

 

 

 

Проверить штрих-кода товара | SpravPortalКраїна походження (штрих-код EAN)

 

 

 

 

Інформація про поживну цінність

(білки, жири, вуглеводи)

 

 

 

 

Клеймо "Знак УкрСЕПРО" Знак качества Украины - купитьЗнак якості

 

 

 

 

Якість та чіткість друку на етикетці

 

 

 

 

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА

 

 

 

 

*наявність чи відсутність ознак маркування ставимо позначку “+” і “-” у відповідності;

*у рядку «Загальна оцінка» підраховуємо кількість позначок “+” і вписуємо цифру.

 

 

ОЦІНКА МОРОЗИВА ЗА БІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ

Торгова марка морозива

Енергетична цінність

Жири, г

Вуглеводи, г

Білки, г

Сіль, г

кДж

kcal

 

насичені

 

цукрози

Пломбір ТМ «Рудь»

 

 

 

 

 

 

 

 

Пломбір ТМ «Ласунка»

 

 

 

 

 

 

 

 

Пломбір ТМ «Три ведмеді»

 

 

 

 

 

 

 

 

Пломбір ТМ «Хрещатик»

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОЦІНКА МОРОЗИВА ЗА ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ

Хімічна ознака

Пломбір ТМ «Рудь»

Пломбір ТМ «Ласунка»

Пломбір ТМ «Три ведмеді»

Пломбір ТМ «Хрещатик»

Консистенція при кімнатній температурі

 

 

 

 

Консистенція після нагрівання

 

 

 

 

Активна кислотність (рівень рН)

 

 

 

 

Крохмаль

 

 

 

 

Харчові добавки

 

 

 

 

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА

 

 

 

 

 


Характеристика органолептичних показників

Назва

показника

Характеристика морозива

без харчових добавок або наповнювачів

з харчовими добавками або наповнювачами

Колір

Від білого до світло-жовтого

Обумовлений кольором застосованого наповнювача

Консистенція

Однорідна, з порушеним або непорушеним згустком, у міру щільна.

З частками внесених добавок або наповнювачів, які розподілені за всією масою морозива або шарами

Смак і запах

Солодкий, без сторонніх присмаків і запахів

У міру солодкий, з присмаком відповідного наповнювача

або ароматизатора

 

ОЦІНКА МОРОЗИВА ЗА ОРГАНОЛЕПТИЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ

Ознаки

ТМ

«Рудь»

ТМ

«Ласунка»

ТМ

«Хрещатик»

ТМ

«Три ведмеді»

Колір

 

 

 

 

Консистенція

 

 

 

 

Смак

 

 

 

 

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА

 

 

 

 

*оцінка здійснюється за 10-ти бальною шкалою;

*у рядку «Загальна оцінка» підраховуємо показники.

 

ПІДСУМКОВА ОЦІНКА ЯКОСТІ МОРОЗИВА

(маркування, біологічні, хімічні та органолептичні показники)

 

Ознаки маркування

ТМ

«Рудь»

ТМ

«Ласунка»

ТМ

«Хрещатик»

ТМ

«Три ведмеді»

Показники маркування

 

 

 

 

Біологічні показники

 

 

 

 

Хімічні показники

 

 

 

 

Органолептичні показники

 

 

 

 

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА

 

 

 

 

*у рядку «Загальна оцінка» підраховуємо показники.

docx
Додано
19 листопада 2022
Переглядів
209
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку