Розробка першого уроку «Ми на порозі дорослого життя»

Про матеріал
«Ми на порозі дорослого життя» За традицією, 1 вересня, ми прийшли в школу на лінійку присвячену Дню Знань. Сьогодні, в цей радісний, святковий, сонячний день вас запросили на останній перший урок. Звичайно, ви ще прийдете до школи 1 вересня, почуєте дзвінок, але він буде дзвеніти вашим знайомим, родичам, з часом - дітям і навіть онукам і правнукам, але не вам. Тому сьогодні трішки сумно, але з іншого боку, і дуже радісно. Адже це останній рік шкільної веремії, яка почалася 8 років назад. Цей рік буде важким: попереду вступ до вузів, він буде насиченим і цікавим, він буде таким, що запам'ятається, він буде таким, яким ми всі разом його організуємо. Адже народ і філософи кажуть, що все в нашому житті залежить від нас самих, знаходиться в наших руках. Тому дійте, працюйте, творіть, насолоджуйтесь безтурботним життям, будьте здорові, будьте щасливі !!!
Перегляд файлу

Все в твоїх руках

 

Колись давно, в одному місті, жив мудрець. Слава про його мудрість рознеслась далеко навколо його рідного міста, люди здалеку приходили до нього за порадою.

Але був у місті чоловік, який заздрив його славі. Прийшов він якось на луг, спіймав метелика, посадив його між зімкнутих долонь і подумав:

 – Піду я до мудреця і спитаю у нього: скажи, о наймудріший, який метелик у мене в руках: живий або мертвий?  Якщо він скаже “мертвий”, я відкрию долоні, метелик полетить.  Якщо він скаже “живий” – я зімкну долоні, і метелик помре. От тоді всі й зрозуміють, хто з нас розумніший.

Так все і сталось. Заздрісник прийшов у місто і спитав у мудреця:

– Скажи, о наймудріший, який метелик у мене в руках: живий чи мертвий?

Пильно дивлячись в очі, мудрець сказав:

– Все в твоїх руках.

 

docx
Додано
15 вересня 2019
Переглядів
650
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку