Розумний дім презентація

Про матеріал
Презентація на тему розумний дім. Дуже надіюсь, що комусь дійсно стане в пригоді.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

РОЗУМНИЙ ДІМ

Номер слайду 2

Що таке розумний дім?1 Переваги розумного дому2 Чим керує розумний дім?3

Номер слайду 3

Що таке розумний дім?Розумний дім — це дім, де практично будь-який аспект можна контролювати цифровим способом. Ваш дверний дзвінок, ваше освітлення,ваша домашня безпека, опалення та вода. Все,навіть керування шторами, можна контролювати дистанційно завдяки технологіям.

Номер слайду 4

Переваги розумного дому. Розумні технології спрощують роботу у домі, зменшуючи необхідність дротів та пультів для керування телевізорами та музикою. Технології розумного будинку зосереджені більше на безпеці— інтегрована система розумного спостереження для дому може дозволити вам стежити за тим, що відбувається, де б ви не були.

Номер слайду 5

Ви можете придбати системи, які зберігають ваш будинок в безпеці від пожежі, ризиків затоплення. Розумний будинок дає вам змогу краще контролювати і знати, що відбувається з вашим будинком.

Номер слайду 6

Розумний дім може керувати : Освітленням. Можна скористатися готовими варіантами освітлення, а також налаштувати власні, що максимально підходять для різних життєвих ситуацій. Крім очевидних зручностей, користувачів порадує функція, що імітує присутність господарів у приміщенні, коли в квартирі періодично в різний час доби включається світло, що може ввести в оману потенційного зловмисника та дає додаткову безпеку.

Номер слайду 7

Опаленням. Можливість налаштовувати температуру сприяє зменшенню витрат на газ або електроенергію. У будинку встановлюють термодатчики, що знаходяться під керуванням модуля системи «розумний будинок». Таким чином власник може встановити параметри мікроклімату окремо для кожної зони.

Номер слайду 8

Кондиціюванням та вентиляцією. Система управляє циркуляцією повітря в приміщенні, причому робить це окремо в кожній кімнаті. Наприклад, у ванній кімнаті або туалеті потрібна активніша вентиляція повітря. У спальні чи вітальні важливо кондиціювання повітря та його адаптація до заданих параметрів вологості та температури.

Номер слайду 9

Мультимедією в оселіМожна слухати музику, постійно переміщаючись по квартирі. Завдяки налаштуванню системи, пісні, що програються, переходять з кімнати в кімнату слідом за Слухачем.

Номер слайду 10

На мою думку розумний дім це є одним із найбезпечніших будинків ,адже у такому будинку ти будеш почуватися у безпеці. Саме розумний дім є одним із новітніх технологій яке спрощує життя. З кожним роком ,людство стає більш прогресивним саме це і є майбутнє. Висновок

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Шигалевський Владислав Юрійович
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Марія Могорит
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
1 листопада 2022
Переглядів
10164
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку