Розважальна програма до Дня вчителя

Про матеріал

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. В актовій залі зібрався весь педагогічний колектив та технічний персонал , а учні підготували чудові концертні номери й привітання. Святкова програма була проведена у формі розважальної гри в поєднанні з словами привітання від учнів, вчителів та директора ліцею. Ця програма дала змогу ще більше зміцнити партнерські стосунки між учителями та учнями.

Перегляд файлу

Розважальна програма, присвячена Дню Вчителя

Учасники: “Команда чоловіків» та «Команда жінок»

 

Звучать позивні, на фоні музики чути слова про вчителя після яких виходить Ведуча і продовжує вітальну частину

 

Доброго дня, шановні колеги, дорогі вчителі, технічні працівники ліцею, діти, гості!

Красива осінь вишиває клени, а перша неділя жовтня дарує нам тепле і радісне освітянське свято – День працівника освіти.

Сонце стає лагідним і бажаним, небо – синім і глибоким. Усі фарби стають насиченими і теплими. Поволі падає золоте листя і вкриває задумливу землю розкішним пухнастим килимом, у якому ніби загубилися ніжні посмішки  усіх працівників освіти. Вони, як маленькі натомлені сонечка, розсипаються міріадами грайливих блискіток і наповнюють ваші очі радістю, дорогі працівники освіти.

І це золото, дароване вам щедрою осінню в знак щасливої долі, і день цей, осяяний тисячами щирих посмішок вдячних учнів, належать вам, дорогі працівники освіти!

В колосках, в снігу і в жовтім листі,

У квітках і вранішній росі

Закохалась молодість в дитинство,

Заховалась в травах і весні.

Ти мене відкритими дверима

Запросила в храм добра і знань,

Сільська школа, лагідна і мила

Моя радість і моя печаль.

Стала ти для мене мов колиска.

Строга, чемна, радісна, шумна.

В тобі завжди дихає дитинство

Кожен вчитель – син твій і дочка.

Внуки – учні, соняха зернинки,

Прибіжать за парти в ранній час.

В твоїх вікнах зайчики – сніжинки

Ніжним світлом зігрівають нас.

 

Наше сьогоднішнє святкове шоу буде присвячене людям нелегкої, але такої необхідної на землі професії. Тим, кому привітно усміхаються й люблять діти та поважають батьки. Так, так! Це свято для всіх працівників освіти. Тож на правах ______________ дозвольте нам розпочати сьогоднішню неймовірно цікаву гру.

 

Сьогодні нашими незмінними героями будуть дівчата та хлопці. Це не просто учасники команд, а найкращі збірні нашого ліцею.

Ну, і як у відомій вам передачі, я хочу запросити на цю сцену наших гравців!

 

Капітану цієї команди сьогодні неймовірно пощастило, у нього команда така, що просто як кажуть: «Мама не горюй!».

  1. Рада представити вам першого учасника гри. Він щирий, розсудливий та творчий, любить читати правову літературу, підтримує здоровий спосіб життя, завжди привітний, готовий прийти на допомогу. Він  вірить у власні сили і з ними рухається лише вперед! Зустрічайте – вчитель історії та правознавства – Кушніренко Андрій Вікторович.
  2. Наступний наш герой, весели та артистичний. Цей хлопець любить музику і футбол. Його життєве кредо: ніколи не здаватися! Він краще, ніж ніхто, розбирається у сортах чаю та переконаний, що єдиний спосіб дізнатися про майбутнє – це винайти його. Ось тому він сьогодні тут з нами. Зустрічайте учня 9  класу – Карчевського Романа.
  3. Рухаємося далі, ще один герой нашого свята та гри - цілеспрямований  та працьовитий. Він каже про інших тільки ті слова, які хотів би почути на свою адресу.  Любить читати, пізнавати нове, прагне бути взірцем для інших. Цікавиться технікою, добре володіє комп’ютерами. Життєве кредо: «Важко – не значить неможливо. Значить, що доведеться попрацювати». Зустрічайте …. – директор ліцею – Позняков Павло Миколайович
  4. І нарешті, запрошую на цю сцену капітана цієї команди - сильного духом, надзвичайно емоційного, енергійного, надійного друга, активного учасника і неодноразового переможця районних олімпіад, який ніколи не відступає перед труднощами, завжди дотримує свого слова, не любить бути залежним і покладатися на когось у своїх справах – Мазура Віталія.

Перемогти у цієї команди не-ре-аль-но. Хіба що команда дівчат задасть фору хлопцям. Не знаю, не знаю,  можливо там, у дівчат, все ж таки є якісь найвищі сили!

І сьогодні мені приємно запросити на цю сцену найчарівніших, найрозумніших представниць жіночого кола, звичайно ж, разом з найвищими силами, вони обов’язково сьогодні переможуть!

  1. Першою хочу запросити - творчу та невгамовну, ту, яка завжди носить у своїй сумці якісь чудернацькі, на перший погляд, речі. У неї є все: ножиці, клей, різні там бусинки, бантики, фантики, та безліч усього цікавого. Вона принципова, небайдужа, , яка досягає у вибраній професії найвищих вершин, дякуючи силі волі, наполегливості, цілеспрямованості і розуму. Тому, хлопці, начувайтеся! Вітайте – учителя англійської мови – Литвиненко Наталію Володимирівну. 
  2. Зустрічаємо оплесками ще одну учасницю нашого шоу. Вона твердо вірить, що всі-всі мрії можуть здійснитися: потрібна лише наполегливість, енергія та трошки успіху. А ще вона зазвичай слухає пісні, в яких співається про сенс життя та які змушують  міркувати. Зустрічайте ученицю 8 класу – Потапчук Любов.
  3.     Запрошую на сцену щиру і щедру, безпосередню і завжди готову допомогти, спокійну і врівноважену, добру подругу, символ скромності й краси. Вона веде виключно здоровий спосіб життя й закликає всіх і кожного боротися зі шкідливими звичками. Зустрічайте - учителя української мови та літератури – Мануліну Анастасію Олегівну.
  4.          І нарешті, запрошую на цю сцену капітана цієї команди. Ця дівчина принципова, активна та цілеспрямована. Є активною учасницею заходів, що проводяться в ліцеї та поза ним. Рухається завжди в потоці життя, зберігає оптимізм. Вона доброзичлива, весела й життєрадісна завжди прийде на допомогу за першим покликом. Зустрічайте – ученицю 11 класу - Бойко Діану.

 

Дуже гарні команди сформувалися у нас. Але є ще й верховні судді цієї неперевершеної гри!

1) Щоранку поспiшає до школи енергійна, цілеспрямована, завжди молода та красива людина.   Вона тепло вiтається з учнями, з працiвниками школи, усмiшка нiколи не залишає її. У цiєї вчительки мелодiйний душевний голос. Доброта, товаристкiсть, широта поглядiв – все це поєднано в однiй людинi. А людина ця –учитель української мови та літератури – Кучук Олена Михайлівна.

2) Жвавий та енергійний, веселий і завзятий, доброзичливий і щирий, чемний і ввічливий, наполегливий і трудолюбивий, завжди привітний, готовий прийти на допомогу. Зараз це вже президент ліцею – Ставецький Назар.

 

Отож прошу високоповажних суддів зайняти свої місця.

Слово надаємо Олені Михайлівні.

Суддя (О.М.) Мої вітання ведучим,  дівчатам, хлопцям та глядачам. Давайте домовимось так – за мною  об’єктивність, за Вами – запальна гра. І нехай переможуть найсильніші!

 

Бачимо наші учасники вже готові розпочати гру. На шляху до перемоги у кожної команди є 5  конкурсів та фінальне завдання. Кожен конкурс оцінюється у  10 балів. Але команда переможець у кожному конкурсі може поповнити свою скарбничку ще на п’ять  балів, якщо  зможе відгадати про що йде мова у бонусному запитанні.

 

Ну, а я рада передати свої права ведучого для проведення святкової шоу-гри капітанам команд дівчат і хлопців. 

 

Ведуча. Ну, нарешті ми можемо розпочинати. І переможемо, звичайно що ми  – ДІ-ВЧА-ТА!!!!

Ведучий. Це ми ще побачимо. У моїй команді теж не прості хлопці. Але у нас залишилася одна незавершена справа  – хто починає перший раунд?

Ведуча. Сподіваюся – наші хлопці цю можливість нададуть нам – дівчатам!. Ні? Ну тоді кинемо монетку? Орел чи решка?

(обирають і кидають монетку)

Ведучий (а). Тож починаймо! Отже, перший конкурс, перший раунд.

(Пауза)

Раунд 1

«Збери літери»

Ведуча. Шановні учителі й учні, ми знаємо, що у вас добре розвинена інтуїція. Ви маєте гарний інтелект. Доказом цього стане наш  конкурс  «Збери літери». 

Ведуча. Правила наступні:  я зачитую питання, ви їх відгадуєте і вибудовуєте слово з літер, які у вас є.   Слово складаємо зліва направо. На це вам дається 1 хвилина. Команда, яка склала більшу кількість слів отримує 10 балів, команда, яка  склала меншу кількість слів – 0 балів.

Якщо ви готові, а ви вже готові. Три, два, один – час пішов.

ВІДЕО-СЕКУНДОМІР НА ЕКРАНІ

 

Літери: ДХ, АУ, МС, ОА

1. Вона ніколи не помиляється коли приземляється на монітор, цокотуха-… (муха);

 2. Перший чоловік на Землі, котрий міг опанувати інформатику, якби на той час вона існувала (Адам);

 3. Роздуми програміста над кодом програми, думи мої думи (дума);

4. Коли не впорядковувати інформацію на жорсткому диску, тоді там виникає безлад, інша назва … (хаос);

5. Пані, яка обережно та вишукано працює за ПК (дама);

6. У групах операторів комп’ютерного набору більшість дівчата, тому для них вона далеко не на останньому місці … (мода);

7. Для комфортної роботи за ПК потрібно настелити на стілець лісового …(моха);

8. Комп’ютерна техніка при поводженні з нею не любить …(хама);

9. На робочому місці користувача має бути …(сухо);

10. Краще працюється з ноутбуком на свіжому повітрі, у …(саду).

Ведуча. Ми себе показали гарно.

Ведучий. Настав наш час, чоловіки! Не осоромимося! У мене для вас є також запитання,  на які вам потрібно дуже оперативно  скласти правильну відповідь. На це є 60 с.

ВІДЕО-СЕКУНДОМІР НА ЕКРАНІ

 Літери: А, П,С, К,О,Й,Р,Т

1 учасник – П,Й    2 учасник – О,А  3 учасник – Р, С  4 учасник – Т,К

1. Пісня Ротару «Мій рідний?( Край)

2. Дорожній знак перед яким потрібно зупинитися?(СТОП)

3. Місце парковки для кораблів? (Порт)

4. Його пишуть в соц. мережах(пост)

5. Драбина для літака? ( Трап)

6. Статуя свободи стоїть у місті Нью-…?(Йорк)

7. Українською короп, а російською?(Карп)

8. В ньому гуляють по вихідним?(Парк)

9. Художній засіб(троп)

10. Окрема група рослин в рамках відомих ботанічних груп? (Сорт)

 

Ведучий. Пані суддя, враховуючи Вашу компетентність і всеобізнаність, будь-ласка, поставте всі крапки над і.  Яка команда дала більше правильних відповідей?

Суддя. Рахунок__________ На користь_______.

(Звучить музика)

Ведуча. Ну а зараз настав час бонусних запитань.

Бонусне запитання:  (на екрані)

Ведуча. Запитання до дівчат.  Скільки відсотків парубків полюбляють дивитися бокс більше, аніж футбол? 35%

Ведучий. Скільки відсотків дівчат брали поносити одяг своєї подруги? 62%

 

Ведуча. Пані суддя я звертаюся по Ваш вердикт.

Суддя. Рахунок__________ На користь_______.

Ведуча.  Шановні присутні, час у нашій школі коштує дуже дорого! Тому рекламна пауза неминуча!

Ведучий.

Учитель, учитель, учитель...

Це – дар, це – хвала, це – талант!

З вас кожен у подумках – лірик,

З вас кожен в душі – музикант.

Ви вмієте грати на струнах,

Ви вмієте серцем співать,

І те, що дано вам від Бога

Ви прагнете учням віддать

Ведуча. З Днем Учителя Вас вітають учениці початкової ланки та Грива Катерина учениця 6 класу.

ПІСНЯ «Вчитель – це казка»

Раунд 2

«Хто я?»

Ведуча. Оплески! Оплески! Оплески! Ну а зараз ми переходимо до наступного раунду «Хто я?».  Гравець з кожної команди одягає на себе символічну маску, на якій зображений персонаж. Щоб відгадати себе, учасник повинен ставити запитання гравцям зі своєї команди. Наприклад, я-людина?. Команда ж має право відповідати лише так чи ні. Правила зрозумілі? Головна задача: вгадати, що це за персонаж.

Ведучий. З кого почнемо?

Ведуча. Жіноцтво, давайте відіграємо та будемо мати чистий спокій. Кого з  моїх коліжаночок хочеш бачити?

Ведучий. Звісно___________!

(Команда відгадує картинку/зображення). У вас є 60 с.

Дівчатам – Стас Михайлов

 

ВІДЕО-СЕКУНДОМІР НА ЕКРАНІ

 (Команда відгадує картинку)

Ведучий. Кого з цих  богатирів ти хочеш бачити на цій картині?

Ведуча. Всі розумні, інтелектуальні, але бачу в цій картині … (називає учасника).

(Команда відгадує картинку )

Хлопцям-Вера Брежнєва

Ведучий. Пані суддя скажіть будь-ласка, як Вам цей конкурс і що ви думаєте?

Суддя.  Обидві команди – просто мо-ло-дці, але пощастило в цьому конкурсі команді - ____.

(Звучить музика)

 

Бонусне запитання:

Ведуча. Хлопці – Скільки відсотків парубків соромляться першими підійти до дівчини? 39%

Ведучий. Дівчата – Скільки відсотків дівчат надають перевагу підборам , а не кросівкам? 47,5%

Суддя.  Рахунок__________ На користь_______.

(Звучить музика)

Ведуча. Дякуємо судді за вердикт! А у нас знову реклама!

Ведучий. Хай роки ідуть, а лице не старіє.

Онуки ростуть, а чоло не сивіє.

Хай серце не знає печалі й розлуки,

Хай радість приносять вам діти й онуки,

Бажаєм прожити в здоров’ї і силі

На многії літа прекрасної долі

 

Пісня «Вчителям»

 

Раунд 3

«Бліц»

Ведучий. Ми переходимо до наступного конкурсу «Бліц», де команда показує свій сукупний інтелект. Ми будемо ставити запитання і за 60 с команда має дати якомога більше правильних відповідей. За це вона отримає 10 балів. Відповідь має бути лаконічною «Чоловік» або «Жінка». Зараз ви продемонструєте як Ваші знання  допоможуть Вам. Команда, що дасть більше правильних відповідей, отримає до своєї скарбнички +10 балів, команда суперниця не отримає нічого.

 Ведуча. Я думаю Ведучий, Ви  не проти, якщо ми розпочнемо перші. Отже, шановні жінки, Ваша хвилина пішла.

ВІДЕО-СЕКУНДОМІР НА ЕКРАНІ

Питання:

1.Хто є найбагатшою людиною у світі?( Чоловік)

2. Хто любить очима? (чоловік)

3. Кого позначають хрестиком і нуликом?( жінку)

4.Хто збудував Золоті ворота? ( чоловік)

5.Хто загинув першим Ромео чи Джульєта? ( жінка)

6. Чий обовязок посадити дерево, збудувати дім і виростити сина?(чоловік)

7.Кому належать слова «Командувати парадом буду я»( Чоловік)

8. Якого роду слово «шампунь»? ( чоловічого)

9. Слоненят якої статі виганяють, коли вони підростають? ( чоловічої)

10. Хто з правителів Київської Русі першим прийняв християнство? (жінка)

11. Хто зі спортсменів України ніс прапор на відкритті Олімпійських ігор 2018 року? ( жінка)

12. Хто винайшов офісний коректор? (жінка)

13. Кого з українських письменників цікавило питання «Хіба ревуть воли, як ясла повні»? ( чоловіка)

14.Друг Чіполіно на ім’я редиска це..( жінка)’

15. Згідно етикету хто сідає першим в автомобіль? (жінка)

16.Кому належать слова : В людини все повинно бути прекрасним? ( чоловікові)

17.Хто підкинув грецьким богам яблуко незгоди?( жінка)

18.Хто є правителем найменшої країни світу?( чоловік)

19. Хто найчастіше отримував  Нобелівську премію?( чоловіки)

Ведуча. Ось так ви розподілилися своєю хвилиною. А тепер дивіться, як ми це зробимо, правда, шановні хлопці!

Ведучий. Ви готові?

Ведуча. Ми готові.

Ведучий. Час пішов.

ВІДЕО-СЕКУНДОМІР НА ЕКРАНІ

Питання

  1. Хто став першим порушником правил дорожнього руху?(жінка)
  2. Хто впізнає своє немовля за запахом? (чоловік)
  3. Хто виборов перше олімпійське золото для України?( жінка)
  4. Перший Нобелівський лауреат українського походження?(чоловік)
  5. Марко Вовчок це чоловік чи жінка?(жінка).
  6. Чия присутність на кораблі за повір’ям приносить біду? (жінка)
  7. Власник хатинки на курячих ніжках( жінка)
  8. Якого роду слово поні?( чоловічий)
  9. Хто за етикетом повинен першим виходити з громадського транспорту? (чоловік)
  10. Хто в Російській імперії скасував кріпацтво?( чоловік)
  11.  Найбільша єгипетська піраміда в світі носить ім’я ?( чоловіка)
  12.  Кому належить фраза: Хотіли, як краще, а вийшло, як завжди( чоловікові)
  13. Автор гімну Європейського союзу( чоловік)
  14.  Хто охрестив Київську Русь? ( чоловік)
  15. Хто з казкових героїв був ростом із мізинчик(чоловік)
  16.  Хто є федеральним канцлером Німеччини? *(жінка)
  17. У кого з міфічних героїв п’ята була слабким місцем? (чоловік)
  18. Хто являється основоположником української літератури? (чоловік)
  19. Жорж Санд це? ( жінка)

Суддя.  Рахунок__________ На користь_______.

 (Звучить музика)

Бонусне запитання (на екрані)

Ведуча. Хлопці – Скільки відсотків хлопців хоча б раз користувалися гігієнічною помадою?15%

Ведучий. Дівчата – Скільки відсотків дівчат слухають реп? 41%

Суддя.  Рахунок__________ На користь_______.

Ведучий. Шановні працівники освіти!

Бажаємо Вам здоров'я міцного, щастя п'янкого!

Учнів вдячних, батьків обачних.

Чистих ранків, сонячних світанків.

Променів сонця у кожне віконце.

Ніжної ласки, душевної казки!

Грошей без ліку, довгого віку.

Бувайте веселі, бувайте здорові.

В багатій оселі, в взаємній любові.

Ведуча. Зустрічайте оплесками ученицю  8 класу Зайцеву Єлизавету.

Пісня «Учителю мій»

Раунд 4.

«Вгадай пісню»

Ведучий. Наступний конкурс має назву «Вгадай пісню». Зараз Вам, найпрекрасніша половина нашого шоу, доведеться продемонструвати свої практичні знання. Мені потрібно 2 представниці від команди жінок. Зараз ________ слухатиме пісню, а потім спробує за допомогою міміки і жестів показати її так, щоб команда могла її відгадати.

Ведуча. Команда переможець, яка найшвидше впорається,  отримує +10 балів.

ВІДЕО-СЕКУНДОМІР НА ЕКРАНІ

Почнемо з дівчат……(Алєксєєв «А я пливу в човні» «Шлепки»)

(МУЗИКА «…….»)

Ведуча: Ну от ось ми показали, як потрібно грати, тепер ваша черга. Сподіваюсь, що ви програєте. Ну, що розпочнем, а з хлопців я хочу бачити в  цьому конкурсі…….

(«Едем в соседнее село»)(Нет вай-фая»)

(Музика «….»)

ВІДЕО-СЕКУНДОМІР НА ЕКРАНІ

Бонусне питання

Ведуча. Хлопці – Скільки відсотків дівчат дивляться футбол? 28%

 

Ведучий. Дівчата – Скільки відсотків парубків відмовляться від футболу заради домашнього завдання?  60%

 

Ведучий. Пані суддя, вам слово!

Суддя.______________________________________________________________

Ведуча. Є в нашому колективі такі  працівники, які за освітою не педагоги, але працюють в школі.  Це завгосп, секретарі, бібліотекар, кухарі, техпрацівники, робітники, оператори котельні. Ви також частина нашої великої шкільної родини, без вас наше життя було б не таким затишним. Дякуємо всім вам за чесну, самовіддану працю, за той затишок, який панує в нашому ліцеї, за серйозну допомогу в організації умов для навчання та виховання – ваш щоденний внесок у життєдіяльність нашого ліцею такий необхідний, і такий почесний.

 

Ведучий.

Хто нам завжди допоможе

Розібратись в морі книг?

Ще й цікавого багато

Всім розкаже тут про них?

Зрозуміло, - це не пекар

І ніякий не аптекар;

Це – шкільний ….. бібліотекар.

 

Ведуча .

Документи оформляє

І печаті проставляє.

Графіки складає вміло,

Гарно робить кожне діло.

Наш шановний ….. секретар.

 

Ведучий.

Погоду в школі виправить психолог,

Занурившись в світ тестів та анкет.

Бухгалтер нам ой як потрібний,

Лише вона наш виправить бюджет.

 

Ведуча .

Життя у школі стане веселішим,

Коли організатор класний є.

А соціальний педагог, як завжди,

Спокою всім невдахам не дає.

 

Ведучий.

Нас до дітей доставить всіх безпечно.

Наш незамінний і шкільний водій.

Всі меблі завжди поладнає тесля,

На дворі прибирає наш двірник.

 

Ведуча.

Добра фея в школі – медсестра.

ЇЇ завжди хвилюють лікарів прогнози.

Щоб вірус до малечі не пристав,

Щоб легко всі перенесли морози.

 

Ведучий.

Про кухарів ніколи не забудем.

Їх працю завжди вихваляти будем.

Богині чистоти у нас які!

І порошині не дадуть упасти.

 

Ведуча.

Вночі на вахті сторож так вартує,

Нікому не удасться щось украсти.

Завершує цей список компліментів

Завгосп, її в нас кожен знає.

Про світло, про тепло, і про ремонт,

І взагалі – про все, завжди вона подбає!

 

Ведучий.

Ви чуєте цей грім аплодисментів?

Для вас він у цій залі пролунає.

 

Ведуча.

В день професійного свята буде правильним Вам побажати
Професійного зросту і злету і на Дошці пошани портрету!
Хай щоразу на вулицях міста впізнають Вас неначе артистів,
Посміхаються вдячно і щиро за добро, що Ви дітям зробили.
 

Ведучий.

А ще в день професійного свята, я бажаю Вам росту зарплати.
Гаманець хай би трішки потовщав – збільшив свій периметр і площу!
І тоді на роботі і вдома в Вас не буде задач з невідомим,
Що вдягти, з’їсти, випити, скажем, гаманець ці задачі розв’же!
Ще бажаю здоров’я Вам, любі, у квадраті, а краще у кубі!

Ведуча. В день професійного свята Вас вітають учениці 7 класу Матвієнко Марина та Димчук Тетяна.

ПІСНЯ «Ми бажаєм щастя Вам»

Раунд 5

 «По губах»

Ведучий. Наступний конкурс має назву «Вгадай по губах». Учасник одягає навушники. Там грає дуже голосно музика. Ведучий називає на вухо капітанові однієї з команд  слово, він  промовляє його лише губами і учасник його команди  повинен це слово вгадати. Слова відгадуєте по черзі.

Ведуча На конкурс відведено 90 секунд. Виграє та команда, яка відгадає більше слів. Тож починають хлопці.

Слова для хлопців :фата, целюліт, метро, батон, шоколад, донька, карамель, виделка, бігуді, помада, сіно, холодець, кліп, червяк, перукарня.

Ведучий:  А зараз черга команди дівчат відгадувати слова

     Слова для дівчат:         Біцепс,  гопник, баран, хата, кішка, батько, бар, помідор,   слива,     спортзал, футбол, гол,  Ферарі,  учитель,   енергія.      

Бонусне питання

Хлопцям    Скільки відсотків дівчат хоча б раз на тиждень займаються спортом? 74%

Дівчатам   Скільки відсотків хлопців ходять до спортзалу? 83%

Ведуча. Зустрічайте учениць 7 класу бурхливими оплесками!

Пісня «А що таке щастя?»

Фінал

«Хто є хто»

Ведуча. Настав час фіналу і саме фінал визначить хто переможе. У фіналі є можливість подвоїти бали вдвічі.

Ведучий. Саме зараз фінал істини. 

 Ведучий:.Зараз дівчатам ми роздамо таблички з назвами футбольних клубів. Їм потрібно визначити, за яку країну грає той чи інший клуб. На це вам відведено 90 секунд. ( у хлопців у руках назви країн, у команди дівчат-назви футбольних клубів) Час пішов.

Країна                                                                          Футбольний клуб

Україна                                                                         «Зірка»

Італія                                                                              «Ювентус»

Португалія                                                                    «Бенфіка»

Німеччина                                                                     «Баварія»

Англія                                                                           «Манчестер Юнайтед»

Франція                                                                         «ПСЖ»

Нідерланди                                                                    «Аякс»

Білорусь                                                                        «Бате»

Ведуча:

А зараз хлопці покажуть свої знання в жіночій сфері. Прошу для допомоги вийти 8 дівчат із залу. Хлопці отримують таблички із назвами жіночих процедур. За 90 секунд ви повинні визначити, що означає та чи інша процедура.

Манікюр                     Косметичний обробіток нігтів і пальців на руках. 

Педикюр                     Спеціальний догляд за пальцями ніг

Макіяж                      Моделювання, підправлення  форми і кольору обличчя. 

Мелірування             Знебарвлення окремих пасом волосся

Татуаж                      Введення фарби у верхній шар шкіри

Пілінг                       Видалення, відлущування верхнього  шару шкіри

Ліфтінг                   Косметичне підтягування шкіри

Філірування          Проріджування волосся, тобто вистригання окремих пасом 

Ведуча. Дякуємо командам за чудову гру! Поки шановне журі готується винести свій вердикт: хто ж сьогодні кращий? Чоловіки чи жінки?.

Ведучий. Учні 11 класу підготували відео-привітання. Отож увага на екран.

ВІдео

Ведучий:Ну що ж, час оголосити результати. Пані суддя, Вам слово.

Нагородження

 (Звучить музика)

Ведучий. Шановні вчителі! Ми знаємо, що у повсякденному житті у вас завжди багато роботи.: підготовка до уроків, написання звітів та сценаріїв,  наради, атестації та семінари. Щодня ви йдете на роботу, забуваючи про власну родину, віддаючи всю свою любов нам, не сподіваючись на подяку. Здається, що, у шаленому ритмі вашого життя, не може бути місця для сім*ї та виховання власних дітей. Проте це не так! Знаємо, що ви встигаєте все! А як вам це вдається, це вже інше, одвічне питання, на яке, гадаємо, неможливо знайти відповідь.

Ведуча. Із року в рік вчитель продовжує себе в своїх учнях. Його думки, почуття щиро віддані дітям. Він працює на майбутнє. Образ улюбленого вчителя, доброго і вимогливого ми будемо пам’ятати все життя.

Ведучий. Сьогодні ваше свято, а тому ми вшановуємо всіх тих, кого любимо і поважаємо. Хто вражає нас своїм обсягом знань? Хто завжди бажає нам добра? Кого ми часом ображаємо? Хто беззахисний перед невихованістю, неосвідченістю, агресивністю? Так, це ви, дорогі наші працівники осіти!

Ведуча. Сьогодні на святі присутні ті, хто впродовж багатьох років працював учителем у нашій школі. Віддавав розум, серце, душу і здоров’я своїм вихованцям. Мабуть, велике воно , учительське серце, якщо на стільки його вистачає!

Ведучий. В Країні Знань навічно ви зостались.

Бо свої долі дітям віддали.

Нас гідними зростити намагались.

За це доземно дякуємо ми.

 

Ведуча. Схиляються дорослі і малі –

Низький уклін вам, щедрої вам долі.

Ви ще і ще лишайтеся у школі,

Щоб вік ваш без дітей не замілів.

Ведуча. І будете ви завжди на Землі

Для учнів, як одна свята родина.

І доти буде жити Україна,

Поки живуть у ній Учителі.

Разом: Зі святом, дорогі освітяни! Дякуємо за увагу!

 

 

 

1

 

docx
Додав(-ла)
Скок Юлия
Додано
20 жовтня 2018
Переглядів
2420
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку