САМОСТІЙНА РОБОТА З АЛГЕБРИ 9 КЛАС. «ТЕОРІЯ ЙМОВІРНОСТІ»

Про матеріал
Самостійна робота з алгебри для учнів 9 класу. Тема "Теорія ймовірності". Варіант І, Варіант ІІ.
Перегляд файлу

 

 

САМОСТІЙНА РОБОТА З АЛГЕБРИ 9 КЛАС. «ТЕОРІЯ ЙМОВІРНОСТІ»

 

ВАРІАНТ І

1.Яка ймовірність того що запланована зустріч двох людей відбудеться? Яка це подія?

2.Замовляючи дитячий костюм через Нову пошту, серед 800 костюмів є 6 бракованих. Яка ймовірність придбати бракований костюм?

3.На Новорічний вечір було придбано 12 зелених, 7 рожевих та 9 жовтих привітальних листівок. Яка ймовірність того, що вам випаде листівка:

1) рожевого кольору;          2) зеленого кольору.

4.Для романтичної подорожі туристичне агенство «Мандри з нами» розігрує сертифікати: 4 сертифікати на море, кілька в гори та кілька в пустелю. Скільки сертифікатів є в гори та пустелю, якщо ймовірність навмання витягнути сертифікат в гори становить 0,4, а в пустелю – 0,5?

 

ВАРІАНТ ІІ

1.Яка ймовірність того, що випивши ліки від горла, воно перестане боліти? Яка це подія?

2.На уроці трудового навчання дівчатка пошили 48 спідниць за готовими зразками, але серед них є 3 браковані. Яка ймовірність того, що одягнувши навмання одну із спідниць, дівчинці потрапить бракована?

3.На столі у великій мисці, накриті рушником, лежать пироги: 8 з полуницею, 14 з яблуками та 6 з м’ясом. Яка ймовірність того, що взявши навмання один пиріг вам випаде:

1) пиріг з яблуками;          2) пиріг з м’ясом.

4.У погребі, де зберігається консервація, є закриті гриби: 6 банок білих грибів, кілька банок польських грибів та кілька банок маслюків. Скільки банок польських грибів та маслюків стоїть у погребі, якщо ймовірність витягнути навмання банку польських грибів становить 0,3, а маслюків – 0,5?

 

docx
Додано
24 січня 2022
Переглядів
1490
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку