Самостійна робота з теми "Держави Азії, Африки та Латинської Америки: вибір шляхів розвитку."

Про матеріал
Самостійна робота з теми "Держави Азії, Африки та Латинської Америки: вибір шляхів розвитку."
Зміст слайдів
Номер слайду 1

11-й клас. Всесвітня історія. Самостійна робота з теми: Держави Азії, Африки та Латинської Америки:вибір шляхів розвитку.

Номер слайду 2

Хто зображений на фотографії?1. 2. 3. 4.

Номер слайду 3

Яке місто зображене на фотографії»?.1. 2. 3. 4.

Номер слайду 4

Прапори яких країн зображені?1. 2. 3. 4.

Номер слайду 5

Розмістіть події в хронологічній послідовості: А. Проголошення Держави Ізраїль. Б. Проголошення в Китаї курсу «чотирьох модернізацій». Прихід до влади в Індії І. ГандіУкладення мирного договору з Японією

Номер слайду 6

Встановіть відповідність:1. Політика «чотирьох модернізаціій»2. Ісламський фундаменталізм3. Апартеїд4. Суніти. А. «Послідовники основного й найпоширенішого напряму в ісламу, які тлумачать Коран дослівно. Роблять ставку на трактування Сунн». Б. «Офіційна політика расової дискримінації, сегрегації та гноблення»В. «Релігійно-політична течія, пов’язана з поверненням до основ ісламу. Під її прикриттям діє багато терористичних організацій»Г. «Курс проголошений на Пленумі ЦК КПК в 1978 р., який передбачав перебудову й переведення на нову базу промисловості, сільського господарства, армії, науки й техніки»

Номер слайду 7

Дайте розширену відповідь на запитання?Охарактеризуйте сучасне соціально-економічне становище Китаю. Якою є роль Китаю в сучасному світі?Чи доцільно говорити про Китай як про наддержаву?

pptx
Додано
15 січня
Переглядів
429
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку